Jelenlegi hely

Ciklus-show bemutató, tájékoztató szülőknek az Öko-Kuckóban

November 15. (csütörtök) 16:30–18:30

Az alkalom célja, hogy a résztvevő szülők megismerjék a Ciklus-show módszerét, mely a serdülőkor,a női ciklus érdekes történéseit,és a menstruáció témáját dolgozza fel.

Kedves Szülők,
szeretettel várjuk a 10-12 éves lányok szüleit a Ciklus-show-Testem titkos jelzéseinek a nyomában című foglalkozáshoz kapcsolódó bemutatóra, tájékoztatóra.

Mottónk:"Csak arra vigyázok, amit értékesnek tartok!"
Honlap:mfm-projekt.hu

A Ciklus-show 10-12 éves lányok számára készült interaktív szexuál -pedagógiai preventív módszer. Az 5 órás foglalkozás során közösen "játsszuk el " a serdülés testi -lelki történéseit,a menstruációs ciklus és egy új élet keletkezésének a folyamatát is.A serdülőkor kezdetén szeretnénk hozzájárulni ahhoz,hogy a lányok "jóban legyenek" a testükkel,értsék annak jelzéseit,és a kibontakozóban levő nőiségükre,termékenységükre értékként tekintsenek.

Szükség van a pedagógusoknak,szülőknek szóló tájékoztatókra,bemutatókra, hogy a lányok a serdülés éveiben is értő figyelmet és segítséget kaphassanak!

A Ciklus-show előtti - általában esti -szülői bemutatót tartunk,illetve a foglalkozás hatodik órájában is lehetséges a szülői bemutató a lányok részvételével.

A foglalkozást vezeti: dr. Kéri Eszter

A bemutató ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mely itt végezhető el: https://goo.gl/forms/SXfQisy8TqZig9Rn1
Jelentkezési határidő: 11.12.

Helyszín: Zöld-Híd Alapítvány - Öko-Kuckó Oktatóterem és Játszóház: Pécs,Széchenyi tér 2.

 


Forrás: a szervezők facebook oldala

Program időpontja: 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!