Jelenlegi hely

Öko-szerepjáték, az élet stratégiája

November 14. (szerda) 18:00–20:00-tól szerdánként

Védanta klub - Ingyenes, lebilincselő, interaktív előadás ételkóstolóval, mantrazenéléssel, könyvekkel, végén kötetlen beszélgetéssel szerda esténként a pécsi Reggeli emeletén.

Sokan gondolkoznak azon, hogy kivonuljanak a városból, és elkezdjenek újra a természetben egyszerűen élni. De ezt nem olyan könnyű megvalósítani.

Hogy fogok ott megélni? Hogyan fogom előteremteni az életszükségleteimet? Kikkel fogok ott együtt élni? Milyen kihívásokkal kell majd ott szembenéznem?

Ezek és ehhez hasonló kérdések jöhetnek fel.

Ha szeretnéd ezt kipróbálni, ha szeretnél egy jót játszani és szórakozni, ha szeretnél választ kapni ezekre a kérdésekre, és szeretnéd megismerni igazából, hogy mit jelent egy ökofarmon élni, akkor gyere el november 14-től szerdánként az Öko-stratégiai szerepjátékunkra!

Megismerheted hogyan kell vezetni-szervezni egy ökofarmot, megtanulhatod, hogyan kell önkéntesekkel együttműködni, és megérezheted milyen tapasztalat az árral szemben úszni!

A foglalkozás vezetője: Rádha Krisna Dász, Hosszú Zoltán vezetési tanácsadó, aki több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ökogazdálkodás és a farmok vezetése-szervezése terén.

Helyszín: Reggeli, Pécs, Király utca 23-25.

 


Forrás: a szervezők facebook oldala

Program időpontja: 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!