Jelenlegi hely

Családi konfliktuskezelés – Almási Kitti és Bedő Imre előadása a Pécsi Kulturális Központban

Szeretettel várunk Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus és Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója Családi konfliktuskezelés című, a Család évéhez kapcsolódó ingyenes előadására!

Az esemény szünetében a jelenlévőket vendégül látjuk egy közösségszervező állófogadáson.

Időpont: június 1. (péntek) 18:00–21:00

A belépés díjtalan, viszont regisztráció szükséges. 

Regisztrációért katt. IDE

Az előadásról:

Ma a párkapcsolatok, a családok megtartásához egyre több tudásra van szükség. Az előadás folyamán két megközelítésből is kapaszkodókra lelnek az érdeklődők. Az életünkre befolyással bíró kulturális és társadalmi programok terheit vetkőzhetjük le BEDŐ IMRE segítéségével, illetve a pszichológiai mozgatórugók és kiutak szempontjait is átvesszük DR. ALMÁSI KITTI vezetésével.

A következő, fontos párkapcsolati és családi kérdéseket járjuk körbe:
• Milyen bennünket támogató kulturális támaszok szűntek meg az utóbbi évtizedekben, és milyen káros társadalmi programok léptek észrevétlenül a helyükre? Mennyivel könnyebb az életünk, ha ezeket a helyére tesszük? 
• Milyen jól azonosítható, a mai kor párkapcsolataira jellemző pszichológiai folyamatok okoznak zavart az életünkben, és hogyan tudjuk ezeket átlátni, megváltoztatni ahelyett, hogy áldozatul esnénk?
Ha felismerjük és módosítjuk ezeket a programokat, kevésbé fogják észrevétlenül, alattomosan gyengíteni a szövetségünket. Esélyt kapunk kézbe venni az életünket.

Az esemény rendezvényszervező partnere: EzOtthon – Önfejlesztő, önismereti és spirituális rendezvények.

Helyszín: Pécsi Kulturális Központ, Pécs, Dr Veress Endre u. 6.forrás: a szervezők

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!