Jelenlegi hely

Kriston Intim Torna tréning Pécsett - 20% kedvezménnyel!

A Kriston Intim Torna módszer megalkotója és kidolgozója Kriston Andrea, aki 32 éve fejleszti a módszert. Ez idő alatt együttműködött a Debreceni Urulógiai Klinikával és a budapesti Rókus Kórházzal. 2000-ben választották először a Magyar Nőorvos Társaság elnökségébe.

A Kriston Intim Tornáról biztosan Te is hallottál már. 

De miben tud Neked segíteni?

KRISTON INTIM TORNA NŐKNEK

Kriston Andrea 32 éve fejlődő módszere Pécsett is elérhető, megtanulható!

A Kriston módszer több ezer nőnek, férfinak és gyermeknek segített intim tüneteik kezelésében, önmaguk felfedezésében, megértésében.

A következő tanfolyam időpontjai

Nőknek (2 alkalom):

2019.12.08. 09:00 - 15:00
2019.12.15. 09:00 - 15:00

Férfiaknak (2 alkalom):

2020.01.04. 09:00 - 15:00
2019.01.11. 09:00 - 15:00
 

 

 

A tanfolyam helyszíne:

Mandala Jógastúdió, Petőfi Sándor utca 56.

A tréning stabilitást és önbizalmat ad. Megértheted tested működését,  felfedezheted, hogy mi miért történik benned! Sok mindent csak egy orvos tud megtenni érted, de egy Kriston Intim Torna tréningen olyan dolgokról tanulhatsz, amit az orvos sem tud megtenni helyetted, amit csak Te tehetsz magadért! A torna jól felépített módszertana magabiztos tudás megszerzéséhez segít, és a tréning végén egyéni gyakorlatsort kapsz az otthoni fejlődéshez.

Tíz hetes gyakorlás már 132%-os hüvelyi erőnövekedést eredményezhet.

 

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS ITT!

Pécsimami kuponnal 20% kedvezmény! A kuponért kattints ide!

Másnak vennéd? Ajándékutalvány is kérhető!

 

Az erős medencefenéki izomzatnak jelentős szerepe van az alhasi szervek, a hólyag, a méh és a végbél megfelelő magasságban tartásában, kontinencia képességének megőrzésében és az orgazmuskészség felépítésében. Egy Anya egészsége és boldogsága nem luxus! Hanem egy ígéret, bíztató jövőkép a gyermekei számára...

 

Tabu helyett öröm

A Kriston Intim Torna jelentősen eltér minden más gátra ható tornától. A magyar módszer egyedülálló a világon. A résztvevő nők 98%-a jelezte vissza, hogy a 12 órás tréning pozitív változást eredményezett a nőisége megélése kapcsán. A torna szinte csak apropó, hogy közelebb kerülhessünk a női természetünkhöz. A mozgáson túl, a kulcsmondatok új zárakat nyitnak, haszontalan ajtókat pedig bezárnak. Haladj jó úton!

 

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS ITT!

Pécsimami kuponnal 20% kedvezmény! A kuponért kattints ide!

Másnak vennéd? Ajándékutalvány is kérhető!

A Kriston Intim Torna (KIT) olyan egészségvédelmi program, mely segíthet:   

  • a szülésre való felkészülésben,
  • a szülés utáni regenerációban,
  • a fogamzási képesség fokozásában,
  • szervsüllyedések helyreállításában,
  • nőgyógyászati betegségek felszámolásában,
  • akaratlan vizeletvesztés megszüntetésében,
  • altesti műtétek utáni önrehabilitációban
  • orgazmushiány kezelésében és
  • mindezek megelőzésében.

 

„Nőgyógyászati vizsgálat alkalmával rögtön látom, ha valaki rendszeresen végzi a Kriston intim tornát! Sokkal feszesebb, rugalmasabb a hüvelyfal izomzata, mint azoknak a pácienseimnek, akik nem tornáznak!

Tapasztalatom szerint a rendszeresen tornázó kismamák szülése is simábban zajlik le, nem beszélve arról, hogy szülés után ők gyorsabban, könnyebben tudnak regenerálódni. Persze, nemcsak a szülést segítik az egészséges gátizmok, hanem az ürítést és a megtartást is, ezért nemcsak a lányoknak, asszonyoknak, nagymamáknak lenne fontos ezzel foglalkozni, hanem a férfiaknak is! Mindenkinek szívből ajánlom, hogy tanulja meg, és tornáztassa rendszeresen a gáti izmait – megéri a fáradtságot!”

(Dr. Templom József, szülész- nőgyógyász főorvos, SE II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Szent Rókus Kórház egy napos sebészet)

A KIT átfogó szemléletével teljességében nézi az embert: ezért a tréningen szokásáthangolással védjük az alhasi szerveket és ereket. A gáti izmok tornájával erőssé és elasztikussá tesszük a medencefenéket lezáró izomlemezt. És az ide kis kortól kezdve lekötődött gátló érzelmeket oldjuk történetek segítségével.

Intimitásod gondozása magabiztossá és kiegyensúlyozottá tesz!

    

Tuboly Teréz
Kriston Intim Torna Tréner
Tel:+36 30 93 50 454
Email: intimtornaterivel@gmail.com

A „nőség”, a „férfiság”, az alhas, az intimitás, a szexualitás körül rengeteg tabu, tévhit és fájdalom gyűlt fel. Mind egyediek vagyunk, ugyanakkor a fogantatástól az időskorig számtalan hasonló élethelyzeten, megpróbáltatáson megyünk kersztül. A sok-sok egymásra épülő történet segít ezek feloldásában és megértést ad problémáink forrásaihoz. (Mindenki helyére illesztheti érzelmi térképének darabkáit.)

A mozgástanulás lépései aprólékosan ki vannak dolgozva: több száz egymáshoz fűzött gyakorlaton kersztül építjük fel a stabil izomérzetet és mozgásirányítást. Így bármely korosztály sikerrel sajátíthatja el a gyakorlatokat ezen a láthatatlan területen. Mindenki eszközt kap a kezébe, amellyel egész életében gondoskodhat a gáti izomzat feszességéről, ruganyosságáról.

Fontosnak tartom ezt a komplexitást, ahogy az embert szemléljük: testet és lelket együtt gyógyítjuk, erősítjük. Akkor lehet igazi változásokat elérni, ha mindkettőt megismerjük és megszeretjük.

Ez egy „intim” torna, tehát belsőséges, testi és lelki értelemben is. Mégis tudunk csoportban együtt tornázni, együtt hallgatni ezekről a témákról, mert semmi kínos nem történik. A tréner mesél, beszél, magyaráz, mutat, tanít. A résztvevő figyel és tanul. Egy csapatmunka, ahol mindenki a figyelmét adja, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a helyzetből.

Hálás vagyok, hogy részese lehetek a trénercsapatnak, hogy Kriston Andreától tanulhattam és tovább adhatom ezt a tudást!

Turboly Teréz

 

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS ITT 

Pécsimami kuponnal 20% kedvezmény! A kuponért kattints ide!


Másnak vennéd? Ajándékutalvány is kérhető!

 

Mire készülj?

A gyakorlatok elsajátítása mellett, sok-sok beszédre számíts. A Kriston-módszer tökéletes elsajátításához szükséges egyfajta mélyebb, elméleti megértés, amihez történeteken keresztül segítelek hozzá. 
A tréningen semmilyen számodra kellemetlen dolog nem történik, nem kell a csoport előtt beszámolnod az egyéni hátterdről, esetleges problémáidról.

Ha kedvet kaptál és úgy érzed szívesen eljönnél egy KIT tréningre,

Aktuális 2 alkalmas tréning:

Nőknek (2 alkalom):

2019.12.08. 09:00 - 15:00
2019.12.15. 09:00 - 15:00

Férfiaknak (2 alkalom):

2020.01.04. 09:00 - 15:00
2019.01.11. 09:00 - 15:00

Mandala Jógastúdió, 7623 Pécs, Petőfi Sándor u. 56.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, hetei, amikor úgy érezzük, nem vagyunk jól mentálisan. Akár egy külső életesemény, akár a saját energiatartalékaink lemerülése okozza (vagy akár mindkettő), ilyenkor nehéz lehet egyedül lenni magunkkal, a gondolatainkkal, de sokszor még a párunkkal vagy családunkkal is.
Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Meginvitálhatlak egy kis nosztalgiatáborozásra?
Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Itt a nyár, és az idő – tér – tömeg összefüggésrendszerében biztos sokkal többen lesznek, akik vonatra, buszra szállnak, vagy autóba ülnek a gyerkőcökkel. Körbenéztünk, milyen kedvezményeket tudnak a gyermekes családok igénybe venni utazáskor.
Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Akármennyire is gondos szülőknek tartjuk magunkat, bizony egy pillanat műve és a gyerkőc könnyen elveszhet nyaralás alatt (is).
Ugrás az oldal tetejére