Jelenlegi hely

Pécs sem maradhat ki a Mineshow őrületből - Mineshow Különkiadás az EXPO Centerben

Minden, ami a számítógépes világhoz tartozik, az a szülőknek sokszor kicsit idegen lehet, de a gyermekeink életének már szerves részét képezik a laptopok, okostelefonok és a különböző technikai kütyük. Ha pedig mindezeket egy olyan játékkal ötvözzük, mint a Minecraft, akkor máris megkapjuk a Mineshow Különkiadást, ami a kicsik kedvenc rendezvénye lehet.

Talán kezdjük inkább az alapoktól: mi az a Minecraft?

A Minecraft az a játék, amivel sok kisgyerek az elsők között találkozik, mikor elkezd ismerkedni a számítógépes világgal. A végtelenül egyszerű grafikával ellátott játékban a gyerekeknek egy saját avatárral (karakterrel) kell túlélniük, ami többek között a nyersanyag bányászatból, eszközök és épületek gyártásából, és néha egy kis harcból áll.

Van egy másik része is a játéknak, ami a határtalan kreativitásnak enged teret. Ebben az építkezős módban végtelen nyersanyaggal rendelkezik a játékos, és gyakorlatilag a Parlamenttől kezdve egy komplett városig bármit megépíthet benne. Sőt, meg is épít!

A játék készségfejlesztő hatását is egyre inkább elismerik, és mára már népszerűsége is tagadhatatlan. Ahol pedig igazán kiélhetik rajongásukat a Minecraftosok, az a Mineshow Különkiadás.

A rendezvényen megelevenedik a kocka világ színe-java, kezdve a lehetőségtől, hogy rengeteg eszközön (Xbox One-on, PlayStation 4-en, Nintendo Switch-en, PC-n és VR szemüvegen) is kipróbálható a játék és annak különböző módozatai.

Mindemellett a játék világában mozgó, híres videósokkal (DoggyAndi, ZsDav, Beniipowa, OwnMcKendry, Anett és Ancsa, stb.) is találkozhatnak az ifjú rajongóik.

A Mineshow Különkiadáson számtalan egyéb program van, ami szintén szorosan kapcsolódik a Minecrafthoz, de olyanok is, amik inkább a „hagyományos” játékosvilághoz kötődnek. Például szórakoztató színpadi műsorok, kvízekkel és vetélkedőkkel; a virtuális valóságba repítő VR szemüvegek; ügyességi játékok.

Tehát minden, amivel tartalmassá és élményekkel telivé tehetjük a kicsik napját.

A Mineshow Különkiadás a hónap végén Pécsre is ellátogat, egészen pontosan június 30-án, az EXPO Centerbe.

A látogatókat két turnusban várják a szervezők, egy délelőtti (9:30-13:30) és egy délutáni (15:00-19:00) időszakban.

A rendezvényre kétféle (Normál és Gyémánt) jegy is kapható, amik különböző extrákat biztosítanak a látogatóknak (például ingyenes snack büfé, ajándéktárgyak, korábbi bejutás).

JEGYVÁSÁRLÁS ITT!

Helyszín: EXPO Center, Pécs, Megyeri út 72.

Időpontok:
A délelőtti rendezvény* nyitva tartása: 09:00-13:30,
A délutáni rendezvény* nyitva tartása: 14:30-19:00.

Mindezekről bővebben a Mineshow Különkiadás weboldalán olvashattok, ahol a jegyet - a helyszínen kaphatónál kedvezőbb áron - meg is vásárolhatjátok!

Jó szórakozást!

 


 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!