Jelenlegi hely

SmartKid Center

Cím: 7623 Pécs, Fenyves sor 2.
Tel: 70/376-2451, +36/72-793-625

A SmartKid Center a Mecsek tetején jó levegőn, csendes, nyugodt zöldövezetben, 3500nm parkosított, ősfás területen helyezkedik el. Udvaruk hatalmas, külön játszótér található a bölcsiseknek és az ovisoknak.  Valamint helyet kapott elkülönített részen az állatfarm és a bio kert is.

 

Az intézmény 300nm-s, egy szintes, melyben három családi napközi, egy csoportos óvoda, tornaszoba, orvosi szoba, foglalkoztató kapott helyet. Az óvodai csoportszobából az udvar is megközelíthető.

 
 
 

A SmartKid Center  angolra specializálódott intézmény. Családi Napközi 1 – 3 éves korosztályú, óvoda  2,5 – 7 éves korosztályú  gyermekeket fogad. A SmartKid Center elsődleges, legfontosabb feladata az angolnyelv elsajátítása, fejlesztése, ennek megfelelő szövegkörnyezet biztosítása. Munkatársaik több éves külföldön szerzett angol nyelvtudással rendelkeznek. A Helen Doron nyelviskola tanárai is segítik munkájukat.

 
Az intézmény helyzetéből adódóan nagy hangsúlyt fektetnek az Öko nevelésre is. A fák, növények védelme, azoknak ápolása, faültetés, állatvédelem, a hulladék helyes kezelése, egészséges táplálkozás, energiatakarékosság – mindezeknek a tudatosítása, majd saját lakóhelyükön való alkalmazása a cél. Állatfarmukon – ahol kecskét, nyuszit, tyúkot tartanak – megtanulhatnak az állatokról gondoskodni a gyerekek. Kirándulnak, kulturális eseményekre járnak.
Az egészséges étkezésére (barnacukor, rozskenyér, mindennap zöldség, gyümölcs) kiemelt figyelmet fordítunk.
 

Pedagógiai tevékenységük fő alapelve az a gyermekközpontúság, amelyen az empátiát, pozitív késztetést, a bizalmat, az önbizalom növelését, a sikerhez való segítést és a szeretetet értik. Kiemelt feladatuk a tanulási képességek fejlesztésén túl a környezettudatos magatartás kialakítása, az egészséges életmódra nevelés, a viselkedéskultúra megerősítése.

Munkájukat külsős szakemberek is segítik (védőnő, logopédus, fogorvos, gyermekpszichológus, mozgásterapeuta).

A SmartKid Center munkatársai azon vannak, hogy a hozzájuk járó gyerekek kiegyensúlyozottak, boldogak, mosolygósak legyenek.

 

Szeretettel várják a gyermekeket!

Elérhetőségek:
Mobil: 70/376-2451
Telefon: +36/72-793-625
Cím: Pécs, Fenyves u. 2.
 

 

 

    Web: www.smartkid.hu 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Csak tudnám, hogyan csinálja?

Csak tudnám, hogyan csinálja?!

Ez nem egy anyák napi bejegyzés, csak egy sima csütörtök. Sőt, kivételesen még csak szentimentális hangulatban sem vagyok. Egyszerűen ma reggel azon kaptam magam, hogy kb. 30 perce figyelem az anyámat, és próbálok rájönni: Vajon hogyan csinálja?
Augusztus 13. – A balkezesek világnapja

Augusztus 13. – A balkezesek világnapja

Tudtad, hogy a népesség 13-14%-a, vagyis minden hetedik ember balkezes? Még szép, hogy a balkezeseknek is van világnapjuk: augusztus 13-án!
Melltartó kisokos – hogyan válasszunk melltartót, fehérneműt

Melltartó kisokos – hogyan válasszunk melltartót, fehérneműt

A nők fehérneműs fiókjának fontos darabjai a melltartók, amelyek funkciója messze túlmutat a csinos alsóneműn; egyszerre kell kényelmet és magabiztosságot is biztosítania, miközben valóban nem hátrány, ha a kinézetével is illeszkedik a viselője személyiségéhez. Nehéz feladat tehát megtalálni a megfelelőt – sőt megfelelőket, hiszen különféle ruhákhoz és felsőkhöz eltérő darabokra lehet szükség, ráadásul a mindennapos használat miatt is fontos, hogy több darab is rendelkezésre álljon.
Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

A Fővárosi Állatkert oldalán ingyenesen letölthető és nyomtatható kreatív sorozatot találtunk, ami az alkotókedvű állatbarátoknak szól. Készítsd el saját állatkertedet! Az elefántoktól a majmokig, a szavannák lakóitól a kengurukig sok állattal megismerkedhettek, rejtvények, színezők és más kézműves foglalkoztatók várnak.
Ugrás az oldal tetejére