Jelenlegi hely

Pécsi Különóra Választó - Bemutató órákkal

Miben tehetséges? Milyen különórára járjon? Melyik foglalkozást válasszuk? Segítettünk! 2016. szeptember 10-én 14.00-19.00-ig "Pécsi Különóra Választót" tartottunk a Belvárosi Általános Iskolában!

MEGNÉZEM A BEMUTATÓ ÓRÁKAT

Célunk az volt, hogy segítsünk benneteket a gyerkőc érdeklődésének és képességeinek leginkább megfelelő szabadidős tevékenység kiválasztásában, legyen szó:

 • sportról,
 • táncról
 • idegen nyelvről,
 • kézművességről,
 • színjátszásról,
 • képességfejlesztésről,
 • iskolai felzárkózásról, vagy
 • bármilyen más szabadidős tevékenységről.
Rendezvényünkön kényelmesen, egy helyen, néhány óra leforgása alatt tájékozódhattatok a pécsi különóra lehetőségekről, bemutató órákon vehettetek részt és feltehettétek kérdéseiteket a különóra szervezőknek.

 

A rendezvényről készült videó:

A rendezvényről készült fotók:

 

 

Mit lehetett csinálni a Különóra Expón?

 • A különóra szervezők „standjainál” tájékozódhattatok a különóra lehetőségekről és feltehettétek kérdéseiteket.
 • A kis tornateremben, a nagy tornateremben és a tantermekben bemutató órákon vehettetek részt.

Belépő?

Nem volt. A rendezvényt szabadon, bárki látogathatta.

Mikor volt az első Különóra Expo?

2016. szeptember 10-én (szombaton), hiszen ekkor már ismertük a gyermekek órarendjét, de a szabadidős foglalkozások jelentős része még nem indult el.

14.00 órától 19.00 óráig vártunk benneteket, ezidő alatt beszélgethettetek a különóra vezetőkkel és bemutató órákon vehettetek részt. BEMUTATÓ ÓRAREND ITT!

Hol volt a Különóra Expo?

Helyszínül a Belvárosi Általános Iskolát (Pécs, Megye u. 15.) választottuk, mert adottságainál fogva (kettéválasztható nagy tornaterem, kis tornaterem) ez az intézmény alkalmas a rendezvény lebonyolítására.

Az iskolának két bejárata van: a Megye utca felől (alsó bejárat) és a Papnövelde utca felől (felső bejárat) is meg tudjátok közelíteni. A suli védett övezetben van, ami behajtási engedély köteles, de:

a városvezetés engedélyt adott arra, hogy a rendezvény ideje alatt ingyenes behajtási engedéllyel parkoljatok a sulinál (Megye utca és Papnövelde utca)!

Kiket vártunk?

Ne tévesszen meg a "különóra" kifejezés...

Az iskolás gyermekek mellett a bölcsis, ovis gyerkőcöket, sőt: a kisbabás családokat is vártuk!

A mozgást és a nyelvtanulást nem lehet elég korán elkezdeni... a különböző zenés-mondókás foglalkozások pedig segítik a még otthon nevelkedő gyermekek szocializációját és számtalan képességüket fejlesztik.

Mit kell tudni a bemutató órákról?

A bemutató órákon sokminden történt:

 • megnézhettétek, hogy mit tudnak azok, akik már az adott foglalkozásra járnak,
 • gyermeketek is beállhatott és belekóstolhatott az adott foglalkozásba,
 • a foglalkozás vezetője tájékoztatta a résztvevőket a különórával kapcsolatos információkról (mikor, hol, mennyibe kerül stb.).

A bemutató órákat bárki szabadon látogathatta, de a férőhelyek száma korlátozott. Ha előzetesen bejelentkezel, akkor garantáltan lesz helyed a kiszemelt bemutató órán és nyerhetsz is:

MEGNÉZEM A BEMUTATÓ ÓRÁKAT ÉS JELENTKEZEM ARRA, AMI TETSZIK!

(Azok között, akik előzetesen bejelentkeznek és eljönnek legalább egy bemutató órára, belépőket sorsolunk az Uránia Moziba és a Pécsi Állatkertbe.)

+2 ok, amiért érdemes volt eljönni:

 • A Különóra Expo látogatói AJÁNDÉKBA kaptak családonként 1 db belépőt (kísérőjegy)  a Zsályaliget Élménypark szeptember 17-ei programjára.
 • A közkedvelt TOMBOLASORSOLÁS most sem marad el: a KondiSport és a Pagony könyvkiadó felajánlásával értékes sporteszközöket és klassz könyveket vihetnek haza a szerencsések!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok!

A Pécsimami csapata

Médiatámogatónk:

Támogatónk:


 

 

 

Program időpontja: 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!