Jelenlegi hely

DeLoL Számítógépes és nyelvi kaland tábor

Helyszín: Pécs, Esztergár L. út 6. (volt Radnóti Miklós Közgazdasági Szakközépiskola)
Korosztály: 7-15 év
Turnusok:

I. 2020. Június 22 – 26.
II. 2020. Június 29 – Július 3.
III. 2020. Augusztus 3 -7.
IV. 2020. Augusztus 10-14.

Weboldal Neked, Rólad?! Naná!

A foglalkozások során közösen fogunk elkészíteni egy egyszerű weboldalt. Nem kell izgulni, mi mindenben segíteni fogunk. Ha pedig elkészültél vele, akkor a kész weboldalt haza is viheted és akár a szabadidődben tovább fejlesztheted. És ez nem minden! Vicces karikatúrákat is fogunk készíteni, miközben megismerkedünk egy grafikus képszerkesztő programmal.

De nálunk nem csak a számítógépekről szól a tábor, persze Lanparty idén is lesz!
Fogunk lézerharcolni a LaserCorner-ban, Gokartozni vagy elmenni a Mecsextrém Parkba és mivel nyárról van szó, így az Orfűi- Aquaparkot sem fogjuk kihagyni.

Nyelvi és számítógépes tábor 7-15 éves korig

Ár:

26.000 Ft, ami az éttermi ebédet és a programok költségeit is magában foglalja.

Turnusok:

I. 2020. Június 22 – 26.
II. 2020. Június 29 – Július 3.
III. 2020. Augusztus 3 -7.
IV. 2020. Augusztus 10-14.

Jelentkezés:

DeLoL számítógépes és nyelvi kaland tábor: www.delol.hu
Jelentkezési határidő: legkésőbb 2020. június 15. illetve a szabad férőhelyek számától függően!

Leírás:

Célunk továbbra is, hogy a táborok közül kitűnve, a gyerekek valóban sok színes és változatos programon vehessenek részt, miközben észrevétlenül tanulnak, és fejleszthetik képességeiket, készségeiket!
Ezért táborunk nem csak egy területre specializálódott, mint az informatika, a nyelvoktatás, vagy a sport.
Számunkra fontos, hogy egy komplex és sokszínű programsorozatot biztosítsunk egy egész héten át minden nálunk vakációzó gyerkőc számára.

Programok:

- LASERTAG (LASERCORNER): Az idei évtől a Laser Corner-ben fogjuk megrendezni lézerharc játékunkat, így az időjárástól függetlenül a legkorszerűbb arénában és a legújabb EVO-5 fejlesztésű Lasermaxx rendszerrel felszerelve fogunk játszani. Ez a játék továbbra is a tábor egyik legjobban várt programja a gyerekek számára. Egy csapatjáték, amely fejleszti a stratégiai gondolkodást, a vezetői készségeket és a csapatmunkát. Ötvözi a paintball, az airsoft és a régebbi beltéri lézerjátékok valamennyi előnyét. Rendkívül biztonságos és a paintballnál modernebb játékélményét nyújt!

- INFORMATIKAOKTATÁS: szintén a megszokottól eltérő módon és formában zajlik. Fő célunk a gyerekek korának megfelelő és érdeklődését is felkeltő, hasznos ismeretek átadása, elkerülve az elavult módszerekkel történő és már ezerszer ismételt fogalmak, feladatok gyakorlását. A foglalkozások során a legújabb grafikus programok bemutatása és kipróbálása mellett például, a gyerekek játékos formában szerkeszthetik meg weboldalukat, melyet a tábor végeztével önállóan is tovább fejleszthetnek.

- A NYELVÓRÁK nálunk nem a megszokott iskolai környezetben zajlanak, hanem játékos és vetélkedős formában, hiszen játszva tanulni a legkönnyebb!

- LANPARTY: A nagy sikerre való tekintettel idén is lesznek számítógépes játékok. Sőt, azt is te választhatod ki, hogy asztali gépen vagy inkább laptopon szeretnél játszani. És ez még nem minden, hiszen az idei évben is a legnépszerűbb játékokkal várunk! Ha pedig saját, otthonról hozott játékkal szeretnél játszani, akkor azt is fel telepítheted. A tábor utolsó napján pedig, a már sokak által nagyon várt és kedvelt Lanparty-t fogjuk megrendezni (hálózatba kötött számítógépes játékok versenye)! Ezt Te sem hagyhatod ki!

- AQUAPARK: Ha itt a nyár, akkor itt a jó idő és természetesen a strandszezon is! Ezért egyik szabadidős tevékenységünk közé választottuk ezt a kikapcsolódási formát. Nem egy egyszerű strandra megyünk, hiszen az ma már szintem mindenki számára elérhető. Célként az Orfűi – Aquaparkot szemeltük ki, ahol mindenki kedvére csúszdázhat, valamint élvezheti a pezsgőfürdő és a sodrófolyam felejthetetlen élményét.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Csak tudnám, hogyan csinálja?

Csak tudnám, hogyan csinálja?!

Ez nem egy anyák napi bejegyzés, csak egy sima csütörtök. Sőt, kivételesen még csak szentimentális hangulatban sem vagyok. Egyszerűen ma reggel azon kaptam magam, hogy kb. 30 perce figyelem az anyámat, és próbálok rájönni: Vajon hogyan csinálja?
Augusztus 13. – A balkezesek világnapja

Augusztus 13. – A balkezesek világnapja

Tudtad, hogy a népesség 13-14%-a, vagyis minden hetedik ember balkezes? Még szép, hogy a balkezeseknek is van világnapjuk: augusztus 13-án!
Melltartó kisokos – hogyan válasszunk melltartót, fehérneműt

Melltartó kisokos – hogyan válasszunk melltartót, fehérneműt

A nők fehérneműs fiókjának fontos darabjai a melltartók, amelyek funkciója messze túlmutat a csinos alsóneműn; egyszerre kell kényelmet és magabiztosságot is biztosítania, miközben valóban nem hátrány, ha a kinézetével is illeszkedik a viselője személyiségéhez. Nehéz feladat tehát megtalálni a megfelelőt – sőt megfelelőket, hiszen különféle ruhákhoz és felsőkhöz eltérő darabokra lehet szükség, ráadásul a mindennapos használat miatt is fontos, hogy több darab is rendelkezésre álljon.
Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

A Fővárosi Állatkert oldalán ingyenesen letölthető és nyomtatható kreatív sorozatot találtunk, ami az alkotókedvű állatbarátoknak szól. Készítsd el saját állatkertedet! Az elefántoktól a majmokig, a szavannák lakóitól a kengurukig sok állattal megismerkedhettek, rejtvények, színezők és más kézműves foglalkoztatók várnak.
Ugrás az oldal tetejére