Jelenlegi hely

"Edd és Kend!" - kézműves napközis tábor a Siklósi Várban

Helyszín: Siklósi Vár, 7800 Siklós, Vajda János tér 8.
Korosztály: 6-10 év
Turnusok: június 22-26. 9:00-16:00

A HAnd Udvari Sütöde és az IKON Szappan Manufaktúra közös nyári tábora 6-10 éves kor között várja azokat a gyerekeket, akik szeretnék megtanulni hogy milyen természetes alapanyagok kerülhetnek natúr kozmetikumokba (és hogyan), és ezzel párhuzamosan süteményekbe-finomságokba is?!

Foglalkozunk majd gyógynövényekkel és asztali etikettel is!

És még sok minden mással! :)

Ez a kézműves tábor egész napos elfoglaltságot jelent.

Célunk bevezetni a lurkókat azon tiszta alapanyagok világába, melyek a természetből fakadnak, és ehető minőségük kapcsán nem csak finomságokat készíthetnek (és fognak is) belőlük, de natúr kozmetikumok összetevőjeként is megállják a helyüket.

A gyógynövények és konyhai sütéshez, főzéshez szükséges alapanyagok ismerete olyan tudás, mely lehetőséget nyújt a gyerkőcök számára, hogy magabiztosan mozogjanak a piacokon, boltokban, a kozmetikumok és fürdőszobai polcok termékei között!

Biztosított a gyermekek számára minden nap a tízórai, meleg ebéd és uzsonna; valamint a folyamatos folyadék és gyümölcs bevitel.

A foglalkozások kiscsoportos, játékos formában történnek. Így mindenkire maximális figyelmet tudunk fordítani, és biztosított a mélyebb tudás megszerzése, gyakorlatban való biztonságos alkalmazása, és az élményszerű tanulás lehetősége.

A HAnd Udvari Sütöde hagyományos kelt tésztáinak, édes és sós finomságainak rejtelmeibe, Halasi Andrea, a sütöde tulajdonosa vezeti be a lurkókat.

Az IKON Szappan Manufaktúra természetes kozmetikumainak világába pedig Heindlné Budai Krisztina és Szalay Annamária fogják majd elkalauzolni a gyerkőcöket.

Minden foglalkozáshoz biztosított az különleges alapanyagok széles tárháza, melyekkel nem csak ismerkedni fognak, de tulajdonságaikat és felhasználási lehetőségeiket is számba vesszük. A megmunkálásukhoz szükséges eszközök, tálak, csomagolási anyagok, receptúrák, és sok-sok meglepetés. Melyet egyenlőre fedjen a titkok homálya! :-)

Valamint a kreatív foglalkozásokhoz szükséges összes kellék  (olló, ragasztó, színező, ceruza, filc, csillám, stb,. stb., stb., minden titkot nem árulok el) is rendelkezésre áll majd.

Ezzel szeretnénk elérni, hogy egy olyan tartalmas hetet, élményekkel gazdag tábort adjunk, mely örök emlék lesz számukra, és jó szívvel gondolnak vissza ránk.

Részletek:

A tábor időpontja: 2020 június 22. hétfőtől  június 26. péntekig tart

A tábor minden nap 9.00 és 16.00 között várja a gyerekeket.

Helyszín: Siklósi Vár, 7800 Siklós, Vajda János tér 8.

Létszám: 6-12 fő

A részvételi díj: 30.000 Ft/gyermek

A részvételi díj a tábor megkezdése előtt, legkésőbb június 12-ig lehetséges, és a hely csak ennek függvényében biztosított.

Ha bármilyen további kérdés adódna, az alábbi elérhetőségeken csak bátran állj elő vele:

HAnd Udvari Sütöde, Halasi Andrea +3630/413-0323
a.halasi74@gmail.com

IKON Szappan Manufaktúra,
Heindlné Budai Krisztina +3630/994-6395
ikonszappan@gmail.com

Szalay Annamária +3620/361-7075
ikonszappan@gmail.com

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Melltartó kisokos – hogyan válasszunk melltartót, fehérneműt

Melltartó kisokos – hogyan válasszunk melltartót, fehérneműt

A nők fehérneműs fiókjának fontos darabjai a melltartók, amelyek funkciója messze túlmutat a csinos alsóneműn; egyszerre kell kényelmet és magabiztosságot is biztosítania, miközben valóban nem hátrány, ha a kinézetével is illeszkedik a viselője személyiségéhez. Nehéz feladat tehát megtalálni a megfelelőt – sőt megfelelőket, hiszen különféle ruhákhoz és felsőkhöz eltérő darabokra lehet szükség, ráadásul a mindennapos használat miatt is fontos, hogy több darab is rendelkezésre álljon.
Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

A Fővárosi Állatkert oldalán ingyenesen letölthető és nyomtatható kreatív sorozatot találtunk, ami az alkotókedvű állatbarátoknak szól. Készítsd el saját állatkertedet! Az elefántoktól a majmokig, a szavannák lakóitól a kengurukig sok állattal megismerkedhettek, rejtvények, színezők és más kézműves foglalkoztatók várnak.
Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Balett, pörgős szoknya és színes hajcsatok, vagy foci, toronyépítés és mászókáról ugrálás?
Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Sokan mondják, hogy 6 hónapos kor előtt kizárólag anyatejet szabad adni a babának, mások meg azt, hogy már 3 hónaposan is elkezdhető a hozzátáplálás.
Ugrás az oldal tetejére