Jelenlegi hely

Nyári Tematikus Táborok a Pécsi Kulturális Központ Apáczai Művelődési Házban

Korosztály: 6-14 év
Turnusok: június 29. - augusztus 7. közt (részletek a tartalomban)
Helyszín: PKK Apáczai Művelődési Központ (Pécs, Apáczai körtér 1/D)

 

 

A sok éven át a Szivárvány Gyermekházban szervezett napközis tábor új helyszínre költözött. Idén Kertvárosban a Nevkóban, - mostani nevén PKK Apáczai Művelődési Házban - várják 6 héten át a gyerekeket izgalmas programokkal, elhivatott pedagógusokkal, mérsékelt áron a szervezők.

Ízelítő a 6 hét programjából:

Buborék Játszóház, Kresz-park, tekézés, egyéb sport programok, Varázspadlás, Élményzóna, Varázsóra, Bőröndmúzeum, érzékenyítő akadály-játékok, Állatkert, kisvasutazás, MancsRanch állat-show, zenés foglalkozások, bűvész bemutató, óriás társasjátékok, óriás építő játékok, LogiKoffer kincskereső játék, kézműves foglalkozások, entomológiai előadás és bemutató, a Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság gyermek játszóháza és a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság bemutatója, kirándulások a városban.

Nem csak pécsi általános iskolások jöhetnek, a tábor teljesen nyitott a már első osztályt elvégzett gyerekek számára egészen 8. osztályos korig.
A napközi nyitva tartása segítséget jelent a szülők számára, hogy munkahelyükön helyt tudjanak állni, így reggel 6 órától délután 17 óráig biztosított a felügyelet. 

A turnusok időpontja és címe:

1. hét - 2020. június 29. – július 3. : Játék-on
2. hét - 2020. július 6. – július 10.: Játékos természet
3. hét - 2020. július 13. – július 17.: Játék varázs
4. hét - 2020. július 20. – július 24.: Játékudvar
5. hét - 2020. július 27. – július 31.: Állatbarátok hete
6. hét - 2020. augusztus 3. – augusztus 7.: Játék tér

Lehetőség van arra, hogy csak bizonyos napokra fizesse be gyermekét a szülő, nem kell a választott turnus egész heti díját kifizetni.
A részvételi díj 600 Ft/fő/nap + étkezési költség.
Az étkezés díja: 1.247 Ft/fő/nap (tízórai, ebéd, uzsonna), ha csak ebédet kér: 787 Ft/fő/nap.
Lehetőség van arra is, hogy egyáltalán nem kér étkezést a szülő, akkor csak a napi hatszáz forintot kell fizetni.

Jelentkezés és befizetés:

A választott napközis hetet megelőző héten hétfőn, kedden 7:00 - 9:00 és 15:00-17:00 között, szerdán 7:00- 9:00 között a tábor helyszínén, azaz Pécs - Kertváros Apáczai körtér 1/D, PKK Apáczai Művelődési Ház aulai információ.
Telefonon tájékoztatás kérhető a +36 72 55 600-as számon.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Csak tudnám, hogyan csinálja?

Csak tudnám, hogyan csinálja?!

Ez nem egy anyák napi bejegyzés, csak egy sima csütörtök. Sőt, kivételesen még csak szentimentális hangulatban sem vagyok. Egyszerűen ma reggel azon kaptam magam, hogy kb. 30 perce figyelem az anyámat, és próbálok rájönni: Vajon hogyan csinálja?
Augusztus 13. – A balkezesek világnapja

Augusztus 13. – A balkezesek világnapja

Tudtad, hogy a népesség 13-14%-a, vagyis minden hetedik ember balkezes? Még szép, hogy a balkezeseknek is van világnapjuk: augusztus 13-án!
Melltartó kisokos – hogyan válasszunk melltartót, fehérneműt

Melltartó kisokos – hogyan válasszunk melltartót, fehérneműt

A nők fehérneműs fiókjának fontos darabjai a melltartók, amelyek funkciója messze túlmutat a csinos alsóneműn; egyszerre kell kényelmet és magabiztosságot is biztosítania, miközben valóban nem hátrány, ha a kinézetével is illeszkedik a viselője személyiségéhez. Nehéz feladat tehát megtalálni a megfelelőt – sőt megfelelőket, hiszen különféle ruhákhoz és felsőkhöz eltérő darabokra lehet szükség, ráadásul a mindennapos használat miatt is fontos, hogy több darab is rendelkezésre álljon.
Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

A Fővárosi Állatkert oldalán ingyenesen letölthető és nyomtatható kreatív sorozatot találtunk, ami az alkotókedvű állatbarátoknak szól. Készítsd el saját állatkertedet! Az elefántoktól a majmokig, a szavannák lakóitól a kengurukig sok állattal megismerkedhettek, rejtvények, színezők és más kézműves foglalkoztatók várnak.
Ugrás az oldal tetejére