Jelenlegi hely

PÉCS – Kreatív Fejlesztő Jobb Agyféltekés Rajztábor

Korosztály: 9 - 13 év
Turnusok:

 • június 15-től 5 napos BETELT!
 • június 15-től 4 napos BETELT!
 • július 13-tól 5 napos Már csak pár hely
 • július 13-tól 4 napos BETELT!

Nyári Jobb agyféltekés rajztábor gyerekeknek Pécsen 9-13 éveseknek:

    Gyermeked szeret rajzolni?
    Szeretne még ügyesebb lenni?
    Szeretnéd, ha a szünidőben  jó kezekben lenne, fejlődne és még közben szuperül is érezné magát?

Olvass tovább!

    “Ez volt életem legjobb tábora. Nagyon köszönöm az új tudást, és az új barátokat. Ezt a tábort még sok-sok gyereknek ajánlom. Gondolom a rajztanárom is örülni fog neki.” A. Fruzsina

Miről szól a nyári Jobb agyféltekés rajztábor gyerekeknek Pécsen?

A pécsi rajztáborra egy olyan 9 éves tapasztalaton alapuló tematikát dolgoztunk ki, ami kifejezett 9-13 évesekre lett szabva.

Gyermeked észrevétlenül sajátítja el a rajzolás legfontosabb tudnivalóit, ami biztos alapot ad számára, hogy óriási sikere legyen.
Az oktatás menete a Jobb agyféltekés rajztáborban Pécsen:

Fokozatosság:

Az oktatás menete a fokozatosságra épül. Azaz először könnyebb feladatokkal kezdünk és ha már az jól megy, akkor fokozatosan haladunk a nehezebbek felé. Így észrevétlenül változik gyermeked rajztudása. S ez  biztosít számára óriási önbizalmat és sikerélményt.

Megerősítés:

A Művészházban hiszünk benne, hogy a megerősítés és a dicséret szárnyakat ad gyermekednek, ami a technikai tudással párosulva csodálatos eredményt hoz.


“Amikor idejöttem, 10-ből 4 volt a teljesítményem, most 10-ből 9.” Gillányi Zsombor

Mit fejleszt a Jobb agyféltekés rajztábor?

 • Megfigyelést
 • Koncentrációt
 • Kézügyességet
 • Kreativitást

Jelentkezz most!

Olvass tovább!

    “Kedves Művészhàz!
    A 11 éves lányom most vett részt a kezdő és haladó rajztanfolyamon. Nagyon jól érezte magát, s további kurzusokon szeretne majd részt venni.
    A legfontosabb eredménye, hogy erősödött az önbizalma, büszke magàra, ami eddig nem volt jellemző.
    Köszönöm szépen Önöknek, hogy ez megadatott!! ”  Kadlott Zsuzsa

Az oktatók a pécsi Jobb agyféltekés rajztáborban:

Az oktatók elsődleges célja, hogy gyermeked óriási sikerhez juttassák. A közös tanulások mellett folyamatos egyéni segítséget nyújtanak számára, hogy garantált legyen a sikerélmény.

A Jobb agyféltekés rajztáborunkban is elsődleges a barátságos, közvetlen és kedves hangnem, hogy csemetéd minél otthosabban érezhesse magát nálunk a Művészházban.

    “Én nagyon jól éreztem magam, mert az oktatók és a gyerekek is nagyon kedvesek és viccesek voltak. Anyukám sokszor mondja, hogy “a tanárok azért nem elégedettek soha, mert a legjobbat akarják kozni belőlünk.” Itt azonban nem éreztem ezt. Nagyon jó volt a szivecske és ez a mappás ötlet! Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem.” Mihály Kinga

Így érzik magukat nálunk a gyerekek a Jobb agyféltekés rajztáborban:

    “Imádtam itt lenni, elképesztő volt az élmény, hogy olyat hozhattam ki magamból, amit nem is képzeltem volna. Mindig azt hittem, ilyeneket rajzolni 10 év után is egy talány, de mégsem…”

    “4 nap alatt többet fejődtem, mint az elmúlt 4 évben. Teljesen más szemmel kezdtem el nézni a dolgokat, a szürke és a fekete ezerféle árnyalataiban játszó képeket, amiket eddig túl egyhangúnak és színtelennek tartottam.” E. Janka Ágnes

Ezt gondolják a szülők a Jobb agyféltekés rajztáborunkról:

    “Művészház amit ad a gyermekeinknek, csodálatos és minden elképzelést felülmúl, fantasztikus környezettel, jó megközelítessel… (remek oktatók, elképesztő szakmai tudással, pihenők, játszótér minden nap a tábor idején, csodás hangulat a nap folyamán!
    Nem utolsó sorban Kata és Csaba kedvessége, segítőkészsége fantasztikus és említésre méltó!!! Mindenre szinte azonnal készségesen válaszolnak, rengeteg segítséget adva ezzel a szülőknek! Én Boldog vagyok, hogy Őket választottam, gyermekem nyári tábor helyszínéül!

    Én mint felnőtt is szívesen választanám házimunka helyett a Művészházat!
    Légy bátor szülő és a gyermeked visszajelzése lesz a legszívmelengetőbb érzés!!! Nem szeret rajzolni??? Művészházban tutira imádni fogja!!!

    Máté saját szavaival élve: ” Anya, köszönöm, hogy beírattál a rajztáborba”
    Kell ennél több (természetesen a minden napi széles mosollyal párosítva)???  Nekem nem!
    Lamos Mónika”

    “Az iskolában is sikere volt, bemutathatta, hogy mivel töltötte a hétvégét, megcsodálták a rajzait, elmesélte a tanult technikákat, és ettől, ha lehet, még több energiát kapott. Úgy mesélte el otthon az iskolai bemutatóját, mint valami nagyon különleges csodát. (…)

    Ez a látásmód, ez a fajta figyelem, a finom részletekre, árnyalatokra való összepontosítás azt is eredményezte, hogy a tanulásban is “stílust” váltott. Szerencsére szeret tanulni, első osztályban is, félévkor is kitűnő tanuló volt, könnyen tanul verseket. Azonban most valahogy máshogy tanul.

    Az olvasottakban felfedez olyan részleteket is, amiken korábban átsiklott. Összességében “rendezettebb” lett világa, de mégsem az a kényszeres “rend” van a fejében.” Annamária (anyuka)

Jelentkezz most!

Játék

A rajztáborban nem csak a rajzolás kap szerepet, de az ebéd utáni játék is.

Milyen kedvezményeket kérhetsz a táborra?

 • testvérkedvezmény – 10% testvérenként
 • ajánlói kedvezmény – 10% ajánlott főként

A kedvezményt más akciókkal nem lehetséges összevonni.

A jelentkezés limitált, ezért jelentkezzetek még ma, hogy biztosan legyen hely a számotokra!

EXTRÁK:

 • Ajándék 1. – RAJZFELSZERELÉS

A rajztanfolyam első napján egy előre elkészített, színes, érdekességekkel teli rajzcsomagot kap gyermeked, amit a tanfolyam után meg is tarthat, így semmilyen felszereléssel nem kell készülnöd.

 • Ajándék 2. – KEDVEZMÉNYKÁRTYA

Mindezen felül meglepünk egy 10%-os ajándékkártyával is, amelyet az Artwebshop online művészellátóban tudsz felhasználni korlátlanul!

 • Ajándék 3. – MEGLEPETÉSEK A TÁBOR ALATT

A Jobb agyféltekés rajztábor alatt folyamatosan meglepetésekkel, apró ajándékokkal tesszük gyermeked részére még érdekesebbé a tanulást.

 • Ajándék 4. – ONLINE SZÍNES CERUZÁS TANFOLYAM

5 napos tábor esetén gyermeked ajándékba kapja a “Hogyan rajzolj tigrist” színes ceruzás online videótanfolyamot 9 990 Ft értékben!  Így már otthon felszerelkezve a Jobb agyféltekés rajztáborban tanult technikákkal a szünet másik felében a színezés világában is elmerülhet és tovább fejlődhet.

Jelentkezz most!
100% Sikerélmény garancia:

Élvezze gyermeked a Művészházban felhőtlenül az alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! :) Ha úgy érzi, hogy a tanfolyam nem nyújtott számára sikerélményt, vagy nem elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját, esetleg megismételheti azt egy másik alkalommal.
Nem kell mást tenned, csak a tanfolyamot követő 3 napon belül írásban jelezned számunkra.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, hetei, amikor úgy érezzük, nem vagyunk jól mentálisan. Akár egy külső életesemény, akár a saját energiatartalékaink lemerülése okozza (vagy akár mindkettő), ilyenkor nehéz lehet egyedül lenni magunkkal, a gondolatainkkal, de sokszor még a párunkkal vagy családunkkal is.
Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Meginvitálhatlak egy kis nosztalgiatáborozásra?
Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Itt a nyár, és az idő – tér – tömeg összefüggésrendszerében biztos sokkal többen lesznek, akik vonatra, buszra szállnak, vagy autóba ülnek a gyerkőcökkel. Körbenéztünk, milyen kedvezményeket tudnak a gyermekes családok igénybe venni utazáskor.
Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Akármennyire is gondos szülőknek tartjuk magunkat, bizony egy pillanat műve és a gyerkőc könnyen elveszhet nyaralás alatt (is).
Ugrás az oldal tetejére