Jelenlegi hely

Apuzárási pánik – a Bikali Élménybirtokon

Időpont: 2023. november 22. szerda 19:00-20:00
Orlik István (Luke) apa stand up-ja az apává válás történetét dolgozza fel 60 percben, persze, humorral és némi iróniával.

Segítség, Apa lettem! Úristen! Apa lettem! Sírunk, nevetünk, boldogok vagyunk, majd dühösek, félünk és beüt a bizonytalanság is, jól csinálom-e… Ugye ismerős? Milyen Apának lenni? Az Apuzárási pánik humorral pörgeti végig az apatörténeteket, hogy az, aki nézi felszabadultan sóhajtson, igen, ez én is vagyok…

Ma már rengeteg írás és előadás foglalkozik az anyává válás folyamatával, a nők ezzel kapcsolatos történeteivel. Képzeljük el, milyen egy férfinak ugyanezt megélni… Rémület, pánik, mindennek vége – az egyik véglet, a másik – a végtelen öröm, eggyé olvadás, de mindenképp, szerepváltás. Az Apa hogyan Férfi? S a Férfi miként Apa? Ki így, ki úgy éli meg ezt az izgalmas létalakulást…

Ajánlott korhatár: 15 éven felülieknek

Apa: Orlik István (Luke)
Írta: Orlik István 
Rendező: Ágens

Orlik István (Luke) Kaposvárról került az Ágens Társulat tagjai közé. Rengeteg szerepben lépett színpadra a kaposvári Roxinházban és a Csiky Gergely Színházban, valamint koncertezik zenekarával, a Kultúr Találkával.
Első körben énekhangjával nyűgözött le, majd lassan egymásra találtunk színészként is. A darab, amelyben teljes mértékben meg tudta mutatni a tehetségét a Flúgos zenetörténet volt, majd jött a Trisztán és Izolda – Mesélő, a Svindli Cirkusz, melyben egy néma szerepet játszik hihetetlen színpadi jelenléttel, a Tragédia: az ember – Ádám, stb…
ÁDÁM szerepét megrendítő őszinteséggel és természetes ‘rákérdezéssel’ éli. A férfi kétség és fájdalom minden árnyalatát megmutatja.

Az előadás svédasztalos vacsorával együtt is igénybe vehető!

Az előadás kezdete: 19:00 (Gyülekező 18:50-kor a Puchner Kastélyszálló Recepcióján)
A vacsora kezdete: 17:30 (Gyülekező 17:15-kor a Puchner Kastélyszálló Recepcióján)

Az Apuzárási pánik előadás 60 percben őszintén, humorral és önreflexív módon keresi a válaszokat arra, hogy egy Férfi, miként lehet Apa és az Apában mi marad a Férfiból. 

Következő előadások:

  • 2023. november 29.
  • 2023. december 9.
  • 2023. december 16. 

BŐVEBB INFORMÁCÓ ITT!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc nevelési tanácsadó írása.
Miért hazudik a gyerek?

Miért hazudik a gyerek?

Bizonyára találkoztál már olyan szülővel, aki meglepődve tette fel a kérdést: Miért hazudik ez a gyerek? Amikor ezt kérdezik, akkor ezzel arra célozgatnak, hogy valami baj van a gyerekkel. Van különbség aközött, hogy néha füllent a gyerek vagy ha állandóan hazudozik, de ezek alapja hasonló. - Novák Ferenc nevelési tanácsadó írása.
Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Még nem tudtál választani, idén milyen stílusban legyen az adventi dekoráció? Nézd meg ajánlónkat, biztos gyorsan megjön az ihleted!
Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Adventi ajtóra, ablakra való ünnepi dekorációkhoz hoztunk rengeteg inspirációt a klasszikustól a rendhagyóig. Karácsonyi trendkalauzunk az ajtódíszekből, kopogtatókból nyújt alapos válogatást. Sőt, akasztókból is készültünk!
Ugrás az oldal tetejére