Jelenlegi hely

Budapesti Tavaszi Fesztivál 2021

Időpont: 2021. április 9-18.
Helyszín: online esemény

A Budapesti Tavaszi Fesztivál olyan egyedülálló értékké nőtte ki magát létezése eddigi 40 évében, amely kulturális, közösségi és történeti tekintetben is pótolhatatlan. Szellemi nívóját számtalan művész játéka emelte évről évre magasabbra, megteremtve ezzel egy mással nem helyettesíthető márka presztízsét.

A közönség számára fogódzó a tavaszi időszakra, találkozási, művelődési és szórakozási teret kínál családoknak és barátoknak. Múltjával, az általa megszólítottakkal történelmileg elvitathatatlanul Budapest részévé vált.

Örömmel tölt el minket, hogy a járványtól terhelt időszakban is megidézhetjük a Budapesti Tavaszi Fesztivált azoknak, akik lassan két éve várnak rá. Feladatunk a közös értékek, a budapesti hagyományok fenntartása és ápolása a biztonságos körülmények megteremtése mellett, még ezekben a furcsa időkben is. A helyi és vidéki közönség kulturális éhségének csillapítására pedig a nehéz pillanatokban van a leginkább szükség.

Éppen ezért 2021-ben online formában érkezik a Budapesti Tavaszi Fesztivál, április 9-18. között.

A 40 éves presztízsű programsorozat nívójához hűen válogatunk az elmúlt évek kínálatából és járványbiztos produkciókból, a megváltozott környezethez adaptálódva, mégis folytatva a hagyományt. Így az átmeneti évben virtuálisan segítünk mindenkit koncertekhez és előadásokhoz egy olyan retrospektív bemutatóval, amely az otthon biztonságában is szívet melengető képet prezentál 40 év történetéből.

A programokat a következő hetekben fokozatosan tárjuk fel az érdeklődők előtt, amelyeket itt és a BTF közösségi média csatornáin lehet majd megismerni.

További infó

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 
Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Digitális bennszülötteknek hívjuk a Z generációs - 1990 után született – gyerekeket, ők már az internettel együtt nőttek fel, és annak minden előnyével és hátrányával meg kell küzdeniük. Nekünk, akik még előtte voltunk gyerekek, és a gyerekkori emlékeink a valós világról szólnak, sok esetben nehéz elfogadni, vagy épp támogatni gyerekünket a számítógépes világ kapcsán. Pedig számos előnnyel is járhat, csak ki kell nyitnunk a világra! - Dezsőfi Beatrix középiskolai angoltanár írása.
És Ti gondoltatok ránk? Az a bizonyos karantén diákszemmel...

És Ti gondoltatok ránk? Az a bizonyos karantén diákszemmel…

Gondoltunk a szülőkre, gondoltunk a tanárokra, bölcsisekre és óvodásokra, elsősökre és törékeny alsósokra- de keveset beszéltünk Róluk! Róluk, akik felnőtté válásuk kapujában életük talán legsérülékenyebb időszakában vannak, akik komoly belső harcokat vívnak önmagukkal, miközben lázadnak a körülmények, és néha az egész világ ellen. Akik ugyanúgy - ha nem jobban - megsínylették a bezártság hosszú hónapjait, akikről azt hisszük, hogy már elég nagyok ahhoz, hogy…
Ugrás az oldal tetejére