Jelenlegi hely

Kirándulj a Meteo Mecsekkel! - Irány Égervölgy és Égertető!

Időpont: 2023. november 26. vasárnap 10:00-14:00
Szeretettel várunk egy Égertető-Égervölgyi tó körtúrára.

Gyere és kirándulj velünk NOVEMBER 26.-ÁN!

Találkozó 10:00 Égervölgyi parkolónál, a Teca Mama kisvendéglő alatti parkolóba. A busz 10:04-re ér Égervölgy megállóhoz, bevárnánk a buszt és 10:15-kor lenne az indulás az Égertető-Égervölgyi tó körtúrára.

Az útvonal pontosan: Égervölgyi parkoló-Meredek dűlő-Égertető-Mohosi kiskút-Égervölgyi tó. Aki busszal érkezik Égervölgy megállónál kell leszállni onnan 3-5 perces séta végig a Kócsag utcán a gyülekező pontig, a parkolóhoz.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ITT!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc nevelési tanácsadó írása.
Miért hazudik a gyerek?

Miért hazudik a gyerek?

Bizonyára találkoztál már olyan szülővel, aki meglepődve tette fel a kérdést: Miért hazudik ez a gyerek? Amikor ezt kérdezik, akkor ezzel arra célozgatnak, hogy valami baj van a gyerekkel. Van különbség aközött, hogy néha füllent a gyerek vagy ha állandóan hazudozik, de ezek alapja hasonló. - Novák Ferenc nevelési tanácsadó írása.
Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Még nem tudtál választani, idén milyen stílusban legyen az adventi dekoráció? Nézd meg ajánlónkat, biztos gyorsan megjön az ihleted!
Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Adventi ajtóra, ablakra való ünnepi dekorációkhoz hoztunk rengeteg inspirációt a klasszikustól a rendhagyóig. Karácsonyi trendkalauzunk az ajtódíszekből, kopogtatókból nyújt alapos válogatást. Sőt, akasztókból is készültünk!
Ugrás az oldal tetejére