Jelenlegi hely

Nőnapi online konferencia – „Tisztelet a Nőknek”

Időpont: 2021. március 8., 11.00
Helyszín: online esemény

A Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) és a Magyar Női Unió (MNU) idén a Mindennapok Női Szemmel Egyesület (NŐISZEM) támogatásával rendezi meg ünnepélyes eseményét a Nőnapot, " Tisztelet a Nőknek " címmel, március 8-án.

Idén is szeretnénk felhívni a figyelmet a nők családban és társadalomban betöltött pótolhatatlan szerepére.

Ezért is szervezünk évek óta konferenciát a március 8-i nőnaphoz kapcsolódóan, hogy ebben a formában is ráirányíthassuk a figyelmet férfiak és nők csodálatos egyediségére, egymást támogató, kiegészítő voltára és a női életutakból, nőket érintő speciális élethelyzetekből fakadó kihívásokra.

Az idei évben a nők tisztelete, védelme és a női önbecsülés kerül a közös gondolkodás fókuszába, erre építjük fel a 2021-es Női konferenciánkat is.

A járványügyi helyzetre tekintettel idén az eseményt élőben, online fogjuk közvetíteni annak érdekében, hogy minél több NŐt köszönthessünk, és országszerte minél több ember figyelmét felhívjuk a nők tiszteletére, fontosságára és megbecsülésére.

Iratkozz fel Nőnapi programjainkra, hogy ne maradj le semmiről. Ez a nap csak a Nőkről, a Nők iránti tiszteletről szól majd. Többször jelentkezünk majd élőben. A feliratkozókat előtte nap és aznap is emailben értesítjük a programokról. Illetve a regisztrálók lapozható, digitális formában itt kérhetik a Női Lélek Férfi Szemmel exkluzív kiadványt, amelyben 74 közéleti szereplő, sportoló, vállalkozó férfi köszönti a hölgyeket.

Regisztráció 

További infó

- Budapestimami -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Megmentő ölelés

Megmentő ölelés

Az ölelés megnyugtat, oldja a stresszt, lelki állóképességet ad és növeli az összetartozás érzését. Ez a rendkívüli történet is azt bizonyítja, hogy az ölelés gyógyító erőket tud mozgósítani, sőt életet is menthet.
Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Hogyan NE motiváld a vizsgára készülő gyerekedet? 10 mondat, amit azonnal felejts el!

Érettségi, felvételi vagy nyelvvizsga? Szülőként természetes, hogy szeretnénk ilyenkor is a gyerek mellett állni, motiválni, segíteni őt. Mit mondjunk a nagy megmérettetés előtt álló kamaszunknak? Egyelőre azt tudom, hogy mit NE mondjunk! :) Íme 10 demotiváló mondat, amit azonnal törölj ki a szótáradból, ha jót akarsz neki. És magadnak.
Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Húsvéti sonka, tojás újabb élete

Gyakran szembesülünk azzal, hogy a hagyományos húsvéti ételek megmaradnak, 3-4. napon már nem szívesen eszi a család. Új köntöst adva nekik azonban elfogy!
Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Emlékek a Kecskeméti Kórház Covid osztályáról és intenzívéről – ők az én, és a családom hősei!

Nem féltem a koronavírustól, nem rettegtem a betegségtől, a szövődményeitől, valahogy úgy éreztem, hogy én azok közé fogok tartozni, akik át sem fognak esni rajta, hiszen nem törvényszerű, hogy minden ember elkapja. 
Ugrás az oldal tetejére