Jelenlegi hely

Pannon Filharmonikusok: Csigaház I. - Csim-Bum Cirkusz

október 16. (szombat) 15:30

Ami elhangzik: Művek rézfúvós kvintettre

Az új évadban is várunk minden korosztályt a koncertteremben is, ráadásul ebben az évadban sok hangversenyünkre 6-18 éves kor között ingyenes a belépés! Ugyanakkor kérjük a zeneszerető szülőket, nagyszülőket, fordítsanak figyelmet arra, hogy gyermekeik, unokáik a legkisebb koruktól kezdjenek el megismerkedni a komolyzenével! Zenekarunk kézen fogva vezeti a különböző korosztályú gyermekeket a zenei megismerés lépcsőfokain, és a szülőket, nagyszülőket várjuk segítőtársnak ezen az úton a Babzsák, a Csigaház, a Fantasztikus Klasszikusok programokon.

A mindenre kíváncsi és nagydumás ovisokat a Csigaházba várjuk szeretettel!  A Pannon Filharmonikusok Csigaház programsorozata évek óta csiszolódik az örökmozgó ovisok igénye szerint. A Kodály Központ kedves hangulatúvá varázsolt termében vezetik be a kicsiket a muzsika világába a zenekar elhivatott muzsikusai, sok játékkal, humorral. Az interaktív, izgalmas zenés foglalkozáson szabad mozogni, táncolni, kérdezni is! A műsor hullámzását átvéve a sajtkukac ovisok hol megtanulnak picit csendben lenni, mesére figyelni, zenét hallgatni, mesés kerettörténetbe foglalt zenei betétekre figyelni, és a vállalkozó kedvűek még a hangszereket is kipróbálhatják. Minden lurkó kíváncsi, érdeklődő, nem kell zenesulis folytatásban gondolkodni, egyszerűen csak hagyjuk, hogy „mindent is” megismerjenek, hangszereket, hangzásokat és másfajta muzsikát. A program alatt észrevétlen, játszva tanulnak sok érdekességet , itt bizony nem fognak unatkozni.

A Pannon Filharmonikusok Csigaházas muzsikusai várják nem csak az ovisokat, de a szülőket, nagyszülőket is egy jó hangulatú közös zenei programra.

Jegyvásárlás, Bérletvásárlásforrás: a szervezők

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére