Jelenlegi hely

Szent András napja és adventi készülődés a Katica tanyán

Időpont: 2023. november 25. szombat 10:00 – 19:00 és 26. vasárnap 10:00 – 18:00​ 
férjjósló praktikák – adventi naptár – adventi koszorú – mandala készítése

Jeles napokban ősszel sem vagyunk híján. Ezen a hétvégén az ádventre készülünk férjjósló praktikákkal, mandala, adventi naptár és adventi koszorú készítéssel,

A hidegebb időjárás egyre inkább a beltéri játékainkra helyezi a hangsúlyt, melyek képesek kitölteni egy család teljes napját, legyen szó a legkisebbekről, vagy akár az ő nagyszüleikről. Beltéri játszóházunk mellett az egyik legkedveltebb attrakciónk a falmászás, ami valódi adrenalin bombát jelent a vállalkozók számára.

Bár kint hűvösebbre fordult az időjárás, megfelelő öltözékben továbbra is kellemes élményt nyújt a Katica Tanya szabadtéri része is. A hidegebb idő se riasszon el benneteket attól, hogy a Katica Tanya kinti, üzemelő attrakcióit használjátok vagy éppen egy kellemeset sétáljatok friss levegőt szívva. Emellett állatkáink mindig szívesen látják a látogatóinkat, ilyenkor télen pedig különösen örülnek a vendégeknek. 

A kinti hűvös nem befolyásolja a benti attrakcióink működését. A 7 pályás csúszdáink igazi kihívást jelentenek: van ahol egy 4 tagú család egyszerre is lecsúszhat, de van amelyik meg igazi bátorságot követel tőletek. 

Gasztronómiai ajánlatunk: Húsleves gazdagon – Narancsos–mézes kacsacomb – Túrós–narancsos kalácspuding

Helyszín: Patca, Katica tanya

A programokon való részvétel családoknak általában ingyenes, ha az adott program különdíjas, az külön fel van tüntetve. Ezen különdíjas programok díja kiváltható Pöttyös Katica Klubkértya használatával. Vásárlásaid összegét elraktározzuk és ha a költéseid összege eléri az 5000 Ft-ot, automatikusan kapsz egy Katica Pöttyöt, amit beválthatsz különdíjas szolgáltatásainkra. 
További részleteket itt találhatsz.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ITT!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc nevelési tanácsadó írása.
Miért hazudik a gyerek?

Miért hazudik a gyerek?

Bizonyára találkoztál már olyan szülővel, aki meglepődve tette fel a kérdést: Miért hazudik ez a gyerek? Amikor ezt kérdezik, akkor ezzel arra célozgatnak, hogy valami baj van a gyerekkel. Van különbség aközött, hogy néha füllent a gyerek vagy ha állandóan hazudozik, de ezek alapja hasonló. - Novák Ferenc nevelési tanácsadó írása.
Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Még nem tudtál választani, idén milyen stílusban legyen az adventi dekoráció? Nézd meg ajánlónkat, biztos gyorsan megjön az ihleted!
Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Adventi ajtóra, ablakra való ünnepi dekorációkhoz hoztunk rengeteg inspirációt a klasszikustól a rendhagyóig. Karácsonyi trendkalauzunk az ajtódíszekből, kopogtatókból nyújt alapos válogatást. Sőt, akasztókból is készültünk!
Ugrás az oldal tetejére