Balázs azt vallja, a kenyérsütéshez nem kell a falusi romantika, csak jó minőségű kenyérliszt, erős vadkovász, víz meg só. — “Azt a néhány egyszerű lépést ami még szükséges hozzá, szívesen megmutatom.”
A program: kb. 3 óra alatt végigvisszük a teljes folyamatot a liszt és a víz összekeverésétől a veknizésig. Közben megsül egy korábban előkészített kenyér, amit az esemény vége felé felvágunk. Lesz, amikor várnunk kell, addig beszélgetünk és természetesen borozgatunk.
Aki kedvet kap, saját kovásszal térhet haza!
- Mikor? Június 14. szombat 16 óra
- Hol? Reggeli, Pécs, Király u. 23-25.
- Mennyi? 12000 forint
- Jelentkezés, infó: +36 30 446 8872 / hello@gergelysamson.com
A korlátozott létszám miatt előzetes jelentkezés szükséges.