Jelenlegi hely

Pej-Czömpöly Krisztina

Pej-Czömpöly Krisztina vagyok, a Pécsi Dúlakör tagja,  4 gyermek édesanyja. Gyermekeim érkezésével szerettem bele a szülésbe, születésbe, ez terelt a szüléskísérés felé.

Dúlaként a fő mozgatóm, hogy a szülő asszony ne túllegyen a szülésén, hanem meg tudja élni azt a maga csodájaként, ki tudjon benne teljesedni, mint asszony, mint édesanya, és szép megélés lehessen. Tapasztaltam, mekkora segítség, ha a szülés során mellettem áll egy asszonytársam, akire támaszkodhatok, aki mellett beleengedhetem magam a szülés folyamatába, aki mellett biztonságban érzem magam, mert megtart, és önmagam lehetek, szabadon.

Az édesanyának néha szüksége van arra, hogy emlékeztessék arra az ősi tudásra, ami minden asszonyban ott van, TUDOK SZÜLNI! Természetes fájdalomcsillapító módszerekkel támogatva (masszírozás, borogatás, illóolajok), a hullámok erejével először megszületik Ő, AZ ASSZONY, aki ezután világra hozza gyermekét.

A gyermekágy időszakában az édesanya, aki a várandósságban és a szülésben megnyílt testileg és lelkileg az elemi erő befogadására, visszazáródik. A maga tiszta, nyers és ősi csupaszságából, amivel kész volt fogadni az energiát, amely elkísérte őt és gyermekét a nagy útra, felöltözik ismét. Megtámaszthatja ezt a folyamatot egy záró szertartás, ami során az édesanya el tud köszönni életének egy szakaszától, a várandósságától, a szüléstől, és a gyermekágytól, és el tudja kezdeni a következő gyönyörű szakaszt, mint kisgyermekes édesanya.

0630/579-3798
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!