Jelenlegi hely

Augusztus 19: tanévkezdő börze a Pécsimamival a Szlivenben!

Bölcsi-, ovi-, sulikezdés? Babavárás? Tarts velünk augusztus 19-én (vasárnap) 15.00 és 18.00 óra között régi, családias helyszínünkön, a Szliven Étteremben!

A Pécsimami 2012-ben rendezte meg első alkalommal tanévkezdő börzéjét, aminek azóta is évről-évre nagy sikere van. A legtöbb őszi börzét akkor tartják, amikor már elkezdődött a bölcsi, ovi, suli: az  augusztusi börze abban segít, hogy mire megnyílik az intézmények kapuja, már be tudd szerezni a kinőtt gyerekholmik helyett az "újat".

ASZTALFOGLALÁS ITT!
 

ASZTALFOGLALÁS ITT!

Az augusztusi börzén jó eséllyel bukkanhatsz klassz iskolatáskára, tolltartóra a bolti ár töredékéért, de egy-egy szép ovis ágynemű garnitúrát, ovis zsákot, sosem használt lábbelit is kifoghatsz. Póló,  nadrág, pulcsi, átmenteti kabát... mindebből szintén nagy a  választék és az árusító édesanyák és édesapák megkímélt, szép állapotú holmit kinálnak jó áron!

Kismamáknak is érdemes ellátogatni a börzére: a csöppnyi ruhák mellett babaülés, kiságy, járóka, mellszívó, strerilizáló és még számos babaholmi kerülhet a babakelengyébe.

Az örök sláger a játék és a gyerekkönyv: ki tud ellenálni egy-egy újabb, szép darabnak?

Gyere, tarts velünk: igényes környezetben, szoptatási lehetőséggel, büfével várunk délutáni időpontban, hiszen a Pécsimami börzéjére nem kell korán kelni!

HELYSZÍN: SZLIVEN ÉTTEREM

PÉCS, MEZŐSZÉL U. 1.

IDŐPONT: 2018. AUGUSZTUS 19. (VASÁRNAP) 15.00-18.00
 

A börze ideje alatt a Szliven Rendezvényközpontban (a börze alatt) található MOSOLYFARM Játszóház kedvezményes áron (1500 Ft/óra helyett 950 Ft/óra) látogatható, így a gyerkőcöt és apát sem kell otthon hagyni!

 

Jó idő esetén az étterem parkolójában árusítás lesz, így oda nem lehet állni. A környező utcákban, vagy a Megyeri téren a parkolás ingyenes.

A Megyeri tér felől érkezők egy barna színű bejárati ajtón keresztül is bejuthatnak az épületbe.

ASZTALFOGLALÁS ITT!

 

Szeretettel várunk!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!