Jelenlegi hely

Börze, iskolaszer gyűjtés és ingyenes gyerekfelügyelet a könnyebb tanévkezdésért!

A tanévkezdés sok utánajárást jelent a szülőknek, a legtöbb család számára anyagilag is megterhelő elindítani a gyermekeket iskolába, óvodába, bölcsődébe. A Pécsimami kétféle szolgáltatással is segít!

Tanévkezdő börze, jótékonysági ruha- és iskolaszer gyűjtéssel

Augusztus 12-én, szombaton 15.00 órától 18.00 óráig  bölcsi-, ovi- és iskolakezdést segítő baba- és gyermekholmi börzével várja a családokat a Pécsimami Egyesület.

Az ingyenes rendezvény helyszíne az ANK Művelődési Ház (NEVKÓ) színházterme, ahol a szülők a bolti ár töredékéért szerezhetik be egymástól az őszi holmikat, tanszereket, vagy éppen a születendő baba kelengyéjét.

Az augusztusi börzén jó eséllyel bukkanhatunk iskolatáskára, tolltartóra, de egy-egy szép ovis ágynemű garnitúrát, ovis zsákot, sosem használt lábbelit is ki lehet fogni. Póló,  nadrág, pulcsi, átmenteti kabát... mindebből szintén nagy a  választék.

 

A Mosolymanó Egyesület standjánál azokat is várják, akik szívesen juttatnák el igazoltan rászoruló családokhoz a kinőtt, megunt, feleslegesség vált, de jó állapotú gyerekruhákat, tanszereket (ünneplő ruha, cipő, tornaruha, iskolatáska, tolltartó, füzetek, ceruzák, rajzeszközök stb.)

A jótékonysági gyűjtés és az adományok kiosztása a Mosolymanó Egyesület és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. együttműködésében valósul meg.

Sok család számára ez az egyetlen lehetőség, hogy gyermekeiket elindítsák az iskolába, óvodába, bölcsődébe.

Ha teheted: segíts TE is!  Legyen részese gyermeked is a jótékony célú adományozásnak, tapasztalja meg, hogy milyen másoknak segíteni!

 

Akár börzén, akár üzletben vásárolunk, érdemes listával elindulni, hogy elkerüljük a felesleges költekezést.

A Pécsimami ingyenes, nyomtatható ellenőrző listáin  pipálható, hogy mi az, amit már beszereztünk,  nyomon követhetők a kiadások és a gyermek(ek) láb és ruha méreteit is feljegyezhetjük, így igazán hasznos segítség a bevásárlásban.
 

Ingyenes gyermekfelügyelet a bevásárlás idejére

Sokak számára ismerős helyzet: a harmadik bolt után a gyerkőc már nyűgös, pedig még kilométer hosszú a beszerzendő dolgok listája...

A Pécsimami és két pécsi szervezet INGYENES GYEREKFELÜGYELETTEL segít!

Szakképzett gyermekfelügyelők várják kreatív, játékos foglalkozásokkal, mesesarokkal, sógyurmával, gyöngyfűzéssel, diavetítéssel,  ping-pong- és lufi fújó versennyel a 3-10 éves gyermekeket.

Helyszín: REGIO Játékáruház 2. emelet

Időpont: 2017. augusztus 21-től 26-ig és 28-tól 31-ig

Az ingyenes gyermekfelügyeletet a fenti napokon 2 órás turnusokban biztosítják:

9.00-11.00, 13.00-15.00, 15.00-17.00, 17.00-19.00 óra között

Előzetes bejelentkezés szükséges ITT, vagy a 30/219-6450-es telefonszámon.

 

Legyen könnyebb a bölcsire, ovira, sulira való felkészülés!

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!