Jelenlegi hely

Családi nap a Tesco Online Bevásárlással!

Nagyszerű híreink vannak! 

Áprilistól
 már Pécsen és a környező településeken (például Kozármisleny, Szentlőrinc, Pécsvárad és Komló) is könnyedén vásárolhatsz a Tesco Online Bevásárlással.

Válogass több mint 17 000 termék és rengeteg ajánlat közül! Bármit is rendelsz, kitűnő állapotban szállítják ki egészen az ajtótokig, így nem kell a nehéz bevásárlótáskákkal foglalkoznod.

Mostantól Pécsett és környékén is bevásárolhatsz online!

Ellenőrizd ITT a szolgáltatás elérhetőségét és élj az 1500 forintos kedvezménnyel első online rendelésedre! Igen, ilyen egyszerű az egész! 

Családi nap a Tesco Online Bevásárlással!

Gyere el gyermekeiddel a pécsi Tesco családi napjaink egyikére! Egész napos szórakozás, arcfestés és friss finomságok várnak gyerekekre és felnőttekre egyaránt. A Tesco munkatársai örömmel mesélnek el mindent, amit tudni szeretnél a Tesco Online Bevásárlásról, segítenek a regisztráció során és minden kérdésedet megválaszolják. Ha látogatásod során regisztrálsz a Tesco Online Bevásárlás oldalára, különleges ajándékban részesülsz.

*Az ajándék csak a rendezvény napján érvényes, azon vásárlók számára, akik az rendezvény során regisztrálnak a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatásra. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

Mikor és hol?

 Örömmel várnak Benneteket az alábbi Tesco áruházakban, pénteki napokon 13-19 óra között, szombati napokon 8-17 óra között..

2019. április 12-13. – Pécs, Makay úti Tesco áruház

2019. április 26-27. – Pécs, Budai Vám Tesco áruház

 

Bővebb információ és további részletek: ITT

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!