Jelenlegi hely

Elképesztő koncert a Kodály Központban

Mindenki jöjjön szombaton, aki szereti Mozartot meg Boros Misit! Miért elképesztő? Mert először fordul elő, hogy a Nemzeti Filharmonikus Zenekar gyerekeknek játszik Pécsett.

Mert Boros Misivel, a Virtuózok televíziós tehetségkutatóból megismert, elbűvölő pécsi tehetséggel ad önálló koncertet a közönségnek. Mindezt pedig olyan kedvezményes áron, hogy az már önmagában ajándék. Gyerekeknek és a nagyszülőknek (ha nyugdíjasok) mindössze 500 Ft a belépő, de a gyermekeket kísérő felnőtteknek is igen kedvezményes a hangverseny! Remek szombat délutáni program az egész családnak.

260 évvel ezelőtt, január 27-én született a klasszikus zene világának egyik legnépszerűbb zeneszerzője, Mozart. A kerek évfordulóra is emlékezve a Nemzeti Filharmonikus Zenekar ésBoros Misi Mozart műveket adnak elő a Kodály Központban január 30-án, szombaton 14.30 órakor.

A nem mindennapi koncert moderált előadás lesz, mely lehetőséget nyújt arra, hogy a közönség szórakoztató és játékos formában betekintést nyerjen Mozart műveibe. Kivételes és páratlanul ritka élményben lehet része minden korosztálynak, aki szombat délután egy órát a Kodály Központban tölt!

Vezényel: Erdélyi Dániel.

A koncertre a nyugdíjasokat és bérleteseinket is szeretettel hívjuk és várjuk!

További információk a +36 72 310 539 telefonszámon és a Filharmónia jegypénztárában a Kodály Központban.

Filharmónia Magyarország

www.filharmonia.hu

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!