Jelenlegi hely

Gyerekfoglalkozások a Pagony gyerekkönyv - és játékboltban!

A Pagony könyvesbolt a remek könyvek és játékok mellett foglalkozásokkal is várja a gyerekeket és szüleiket

A szeptember 16-ai nyitóbuli után, hétfőtől indulnak a rendszeres programjaink:

MeseTérKép Festőkoffer - Mini foglalkozás

  • hétfőnként 10.00-tól a legkisebbeket várjuk a MeseTérKép Festőkoffer – Mini foglalkozására. A szülőknek és a legkisebbeknek (8 hónapostól 3 éves korig) szóló foglalkozás egy közös élmény a babával, ahol együtt fedezhetjük fel a különböző színek, formák és anyagok világát.

CSATLAKOZOM AZ ESEMÉNYHEZ A FACEBOOKON!

MeseTérKép Festőkoffer - Családi Festőparti

  • keddenként 16.30-tól a szülőkkel együtt várjuk a gyerekeket a MeseTérKép Festőkoffer – Családi Festőpartijára, ahol a szülő a gyermekével együtt újra átélheti  a játék, az önfeledtség érzését, amelyet az alkotási folyamat adhat! Gyermekével a verbalitás helyett egy egészen más síkon, a vizuális önkifejezés világában találkozhatnak különböző fantasztikus helyeket bejárva. Ez a programunk október 3-tól indul.

CSATLAKOZOM AZ ESEMÉNYHEZ A FACEBOOKON!

MeseTérKép óvodásoknak

  • szerdánként 16.30-tól a MeseTérKép óvódásoknak szóló foglalkozásain minden héten új mesevilágot barangolunk be havonta változó témáink alapján, így hangoljuk össze a kortárs meséket a vizuális művészettel. Az első alkalmakon a színekkel kísérletezünk.

CSATLAKOZOM AZ ESEMÉNYHEZ A FACEBOOKON!

Gitáros-énekes foglalkozás Villuth Andrással bölcsiseknek

  • csütörtökönként 10.00-tól Villuth András gitározik-énekel a bölcsis korosztálynak. Ez a programunk október elejétől indul.

MeseTérKép alsósoknak

  • csütörtökönként 16.30-tól a MeseTérKép alsósoknak szóló foglalkozásaira várjuk az érdeklődőket, ahol minden héten új mesevilágot barangolunk be havonta változó témáink alapján, így hangoljuk össze a kortárs meséket a vizuális művészettel.
    Az első alkalmakon a színekkel és a fényekkel kísérletezünk.

CSATLAKOZOM AZ ESEMÉNYHEZ A FACEBOOKON!

Baby Dúdolda Horváth Kornéliával

Szeptember 22-én, pénteken 10.00-tól Baby Dúdolda lesz a Pagonyban Horváth Kornélia vezetésével. A programra elsősorban most a babákat várjuk 3-tól 15 hónapos korig.


CSATLAKOZOM AZ ESEMÉNYHEZ A FACEBOOKON!

Meseóra Bogárdi Alízzal

Szeptember 23-én, szombaton Bogárdi Alíz várja meseórájára a gyerekeket és szüleiket. Egy Meseórába sok minden belefér: fülelés, dalolás, mondókázás, zenekarosdi. Irka-firka, sétafika, tánc! A cél a zenei élmény, a hagyomány éltetése és a hangszerek megismerése. A legkisebbeknek, szüleiknek és nagyszüleiknek ígér ez a program önfeledt időtöltést.


CSATLAKOZOM AZ ESEMÉNYHEZ A FACEBOOKON!


A programok részvételi díj ellenében és előzetes regisztrációt követően látogathatóak. Részletekről tájékozódhattok a Facebook-on, valamint személyesen a Pagonyban.

És ne feledjétek, szombaton 10 órától várunk benneteket az ünnepélyes megnyitóra, részleteket a plakáton találtok:

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!