Jelenlegi hely

A gyereknap idén is Tuti Buli lesz

A 8. Pécsi Városi Gyereknap 2019. május 25-én várja az érdeklődőket az Expo Center területén 9 és 17 óra között. A komplexum rengeteg izgalmas programot és szórakoztató játékot tartogat, sőt, mi több, az idei tematikának köszönhetően a gyerekek 7+1 próbán mutathatják meg tehetségüket, legyen az a színpadi világ, a sport, vagy akár a zsonglőrködés „tudománya”. Mindemellett az idei évben a szokásosnál is több kitelepülő szolgáltató, még nagyobb területen nyújt szórakozást az egész családnak. A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. a város közreműködésével 2019-ben is egy felejthetetlen családi napot szervez.

Május utolsó szombatján a gyereknap civil szervezetek, közhasznú egyesületek, városi szolgáltatók és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. partnerei összefogásának köszönhetően jön létre. A kezdeményezést - mint minden évben - a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. fogja össze, valamint a szervezési és lebonyolítási feladatok elvégzése mellett biztosítja a rendezvényhelyszínt: az Expo Center Pécs-et. A gyereknap folyamán a hátrányos helyzetűekre is figyel a társaság, ezért a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központtal és a Tüke Busz Zrt.-vel együttműködve több mint félszáz gondozott gyermek jöhet el kísérőikkel és szórakozhat egész nap teljesen ingyen, beleértve az utazást, több fizetős programot, étel-, italfogyasztási lehetőséget, valamint értékes ajándékcsomagot is. A rendezvényen továbbá adománygyűjtés folyik majd, ennek összege az Esztergár Lajos Család- és Gyerekjóléti Szolgálat és Központ közreműködésével jut el a rászorulókhoz.

2019-ben a társaság azt szeretné kihangsúlyozni, hogy minden gyerek tehetséges valamiben, és ezt a gyereknapon meg is mutathatja, összesen 8 kategóriában, ezek: színház, film, zsonglőrködés, tánc, ének és zene, jelmeztervezés, sport, futás a fénnyel. Akik teljesítik a próbákat, garantált ajándékokat kapnak, emellett pedig rengeteg élménnyel is gazdagodnak.

Mindezekről beszélt a gyereknap sajtótájékoztatóján Páva Zsolt, Pécs polgármestere, valamint Szentgyörgyi Dávid, a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. vezérigazgatója. Az esemény fő támogatójaként Kisgéczi László, az Új Ház Centrum – Léta-Ker Kft. ügyvezetője volt jelen.

Rengeteg izgalmas program várja 2019-ben is a Pécsi Városi Gyereknap résztvevőit, ez idén biztosan Tuti Buli lesz!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 11.

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 11.

Csak néztem ki a fejemből és arra gondoltam, hogy most kéne szabadságra menni.
Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 10.

Most itt vagyok 3 gyerekkel, házimunkával, kerttel, mindennapi főzéssel, extra takarítással, tanítással, lélekápolással, kreatívkodással. És nem értem, eddig mivel töltöttem el az időm....
A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

Nyelvtanulás otthonról? Állandó aktualitása jelenlegi bezártságunkban talán hangsúlyosabb lett. Nem tudod, merre indulj? Vizsgasztorik, rutin és ingyenes applikációk egy többszörös nyelvvizsgázótól.
Rajzold meg álmaid vidámparkját!

Rajzold meg álmaid vidámparkját!

A Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark online rajzpályázatot hirdet!
Ugrás az oldal tetejére