Jelenlegi hely

Ha Péntek, akkor Villány! - rendezvénysorozatban a Kicsi Gesztenye Klub

Az utolsó nyári rendezvényen a kicsiknek is kedveznek a szervezők, ugyanis a Kicsi Gesztenye Club is ellátogat Villányba. A 45 perces színpadi előadás egy mini mesemusical, melyben a legkedveltebb dalok hangzanak el. Elmesélik, hogy a Klub Főhőse Liza elutazott, de ők elhozták a 4 főszereplőt, Gesztenyét, Olly-t, Napsugarat és Lufopofit, akikkel együtt adhatják elő a gyerekek a dalokat.

A „Ha péntek, akkor Villány” nyári programsorozatunk immár két és fél évtizedes múltra tekint vissza. Mint minden évben, a 2019-es nyári szezonban is elmaradhatatlan esemény Villányban.

Augusztus 16-án pedig a Blue Cold Jalapenos – Red Hot Chilli Peppers Tribute zárja a nyári eseménysorozatot, ahova elhozzák a RHCP koncertek fülledt kaliforniai hangulatát. Előzenekaruk a Csak Apa Kedvéért, akik többször álltak már a villányi színpadra. 


A rendezvénysorozaton június 7 és augusztus 16 között a legszebb villányi borok, ismert és népszerű borászatok, a borvidék egyedülálló hangulata és izgalmas programok várják a kikapcsolódni vágyókat és a borszeretőket.

A fergeteges élőzenei koncertek mellett a bor is megjelenik a „Ha péntek, akkor Villány” -on. A résztvevők ezért mindegyik alkalommal, a borfesztiválokhoz hasonlóan kitelepülő standoknál kóstolhatják meg a villányi vörös, fehér és rozé borokat. Az ínyenceknek emellett pálinka kóstolására is lehetőségük van. Sőt a gasztronómiai élmények is biztosítva lesznek, egy-egy standnál langallót, kürtőskalácsot és édességeket is vásárolhatnak majd.

Fontos kiemelni, hogy a „Ha péntek, akkor Villány!” programsorozat összes rendezvénye ingyenesen látogatható!

Ha péntek, akkor Villány 2019

augusztus 16.

  • Kicsi Gesztenye Club – Mini és Max Show
  • Csak Apa Kedvéért (előzenekar)
  • Blue Cold Jalapenos - Red Hot Chili Peppers Tribute
  • Utcabál: Sextett Zenekar

További információ:
E-mail: info@villanyirendezvenyter.hu
Telefon: 06-72/592-937
https://www.facebook.com/VillanyiRendezvenyter/

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!