Jelenlegi hely

Hódít a Fényfesztivál ihlette dal és klip!

A nyarat és a jó hangulatot idézi D.K. x BILLY Nem fénylett című klipje a Youtube-on, ami már átlépte az ezer megtekintést. A pécsi zenészek dalát a Zsolnay Fényfesztivál ihlette.

„Egyszer csak gondoltunk egyet és készítettünk egy dalt, Nem fénylett címmel, mivel nagy csodálói vagyunk a Fényfesztiválnak. Mindegyikünk pécsi, ezért különösen közel áll hozzánk ez a projekt” – mondta a három pécsi zenész, D.K. (Dukovits Krisztián), Billy (Vas Róbert) és Farkas Martin.

A zenei alapot Farkas Martin készítette, aki az elismert zenei producer duó, a Bitprojekt Music tagja. A szöveget Dukovits Krisztián és Vas Róbert írta és adja elő.

„Ez a dal Pécsről szól, annak szépségéről és szeretetéről” – mondták a készítők. Nemcsak a rapszöveg, hanem a klip is vérbeli pécsi: feltűnnek benne a Zsolnay Fényfesztivál hangulatképei, valamint a Zsolnay Kulturális Negyed ikonikus helyszínei.

A timelapse felvételeket Mészáros Dénes készítette.

A Zsolnay Fényfesztivál csapata örömmel fogadta a dalt és a klipet, mert a szervezők munkáját is Pécs szeretete vezérli.

Forrás: ZSÖK és youtube.com

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Különleges adventi naptárak a világból

Különleges adventi naptárak a világból

Kezdődik az ünnepi visszaszámlálás, az adventi kalendáriumok ablakai fokozatosan feltárulnak. De nem csak a gyerekszobákban találhatóak, hanem több helyen a városok utcáin is elkápráztatják az embereket.
5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

5+1 klasszikus és drasztikus tipp - Hogyan űzd el a rosszkedved és kerülj jó passzba

Itt van a csúnya, sötét november, és vele együtt a hajlam a búskomorságra, letargiára, depresszióra, amit csak súlyosbít az újra támadásba lendült vírus okozta emberpróbáló helyzet, mely még a reményt hozó, közelgő advent fényeire is árnyékot vethet. Itt az idő felvenni a kesztyűt, mielőtt túl mélyre süllyedünk!
Adventi koszorú-pánik - tippek,ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik: tippek, ötletek last minute-ra

Adventi koszorú-pánik? Jogosnak tűnik az első adventi vasárnap előtt. Gyors megoldások, ihletadó fotók... gyere, szemezgess, még van időd vasárnapig!
Karácsonyi trendkörkép 2020

Karácsonyi trendkörkép 2020

Avagy szivárványos úszógumis unikornis vagy monokróm sötétkék-arany díszek lesznek a fádon? Te mit választanál? Gyere, nézd meg a világ legnagyobb karácsonyi trend vásárát és a hazai kínálatot!
Ugrás az oldal tetejére