Jelenlegi hely

INFRATRAINER - Pályázz és nyerj 150 000 forint értékű átváltozás csomagot!

10 hét, heti 3 edzés, napi 5-szöri étkezés, mínusz 7-12 kg. - Válts méretet könnyedén!
Jelentkezz 2020.01.30-ig, és nyerd meg a több mint 150.000 Ft értékű Happy Weightless Átváltozás Programcsomagot!

Pályázatunk lezárult: szavazz és nyerj!

A több, mint 100 jelentkezőből  az Infratrainer csapata kiválasztotta azt a 7 pécsi édesanyát, akiknek esélyük van megnyerni a 10 hetes átváltoztató programot, hiszen bátran vállalnák a kilókkal folytatott "harcot".

Ahogy bátran vállalták azt is, hogy egy rövid videóban bemutatkozzanak! :)

Ismerd meg őket!

A Te szavazatodon is múlik, hogy kinek az álma válik valóra, ki kap esélyt arra, hogy néhány hónap múlva egy egészségesebb, csinosabb tükörkép nézzen vissza rá.

ÉÉÉÉS..  a szavazókra értékes nyeremények várnak:  

 EZ TETSZIK: SZAVAZOK!
 

Szavazni  2020.02.15-én 20 óráig lehet.

Nyeremény: 3 darab, 3 alkalmas Infratrainer Kóstoló bérlet.

Sorsolás: 2020.02.16.

 

 

 

Túl vagyunk a szilveszteri fogadalmakon. Az azóta eltelt 3 hét alatt talán már el is szállt az életmódváltással, fogyással kapcsolatos lelkesedésed és kitartásod...

Most egy olyan lehetőséget hoz nektek a Pécsimami, amivel 10 hét alatt,  heti 3 infratrainer edzéssel és napi 5 étkezéssel mégis sikerülhet! - És ezt a lehetőséget most a családi kassza megterhelése nélkül: megnyerheted!

Fogyás, alakformálás, méregtelenítés, bőrszépítés vár rád, ha te is végigcsinálod a 10 hetes programot az Infratrainer támogatásával úgy, ahogy Tündi, Dóri, Evelin, Andi, Anita, Anett, Zsuzsi, Évi, Niki, Móni és még sokan mások...

A képek magukért beszélnek:

Mindez a tiéd lehet, ha bekerülsz a 15 - 20 anyuka közé, akik között eldől: ki lesz az a két anyuka, aki megnyeri a 10 hetes átváltozás programot!

 

Jelentkezz most - Legyél Te az egyik kiválasztott!

Egyik előző résztvevőnk, Anita véleménye a programról:

"Mindíg boldogan és örömmel jártam infratrainerezni, mert tudtam, hogy olyan helyre járok ahol nagy odafigyelésre, segítségre, támogatásra számíthat mindenki! Imádtam minden egyes ott töltött percet! Tekerés után zseniális ötlet volt a hullám maszázs. Teljesen átváltoztam: vékonyabb lettem, a bőröm is simább lett és tele vagyok energiával a mai napig. Az én sikerem (-13kg) közös érdem, egy szuper csapatmunka eredménye. Ott nem csak egy vendég voltam, annál sokkal több és ezt köszönöm Nektek! Ez egy szuper hely szuper lehetőséggel, amit csak ajánlani tudok mindenkinek! " - Anita - Pécs

Mi fog történni, ha jelentkezel?

Az Infratrainer szakértő csapata a pályázatok alapján kiválasztja azt a 15 - 20 anyukát, akiket személyes megbeszélésre hív.

A megbeszélés résztvevői részletesen megismerik a programot: azt, hogy pontosan mit kapnak, és mit vállalnak a vágyott alakváltozásért.

A "döntőbe" 6-8 anyuka jut, akik között facebook szavazással dől el, hogy ki az a két szerencsés, aki ingyenesen csinálhatja végig a több, mint 150 000 forint értékű átváltozás programot.

Jelentkezési határidő: 2020. január 30. 20.00 óra
 

JELENTKEZÉS ITT! >
 

 

De ezzel még nincs vége... >>  Vegyél részt Nyereményjátékunkon!

Like-old, oszd meg és szólj hozzá "alakformálás a Pécsimamival" szöveggel a Happy Weightless Pécs facebook posztjához és légy a 3 szerencsés egyike, aki 3 alkalmas infratrainer bérletet nyerhet vagy vidd el a fődíjat, egy 45.000 értékű alakformáló csomagot! Izgalmasan hangzik ugye :)?!

A játék 2020.január 30. 20 óráig tart.

Nyereményjáték sorsolás: 2020.02.01.

A nyereményjáték eredményét a Happy Weightless Pécs facebook oldalán tesszük közé.


Az Átváltozás Programba bekerült anyukákat a megadott elérhetőségükön értesítjük a személyes megbeszélés időpontjáról!
 

Happy Weightless - Válts méretet könnyedén!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!