Jelenlegi hely

Itt a farsang, áll a bál! - Desszert koncert a Pécsi Palatinus Szállóban

Farsangi mulatság a Desszerten! A Desszert koncert körül nagy a sürgés-forgás a farsangot szervezik… A nagy nap reggelén Lakner Tamás azonban észreveszi, hogy a meghívók nem jutottak el az erdő lakóihoz és egy állat sem fog eljönni a hangversenyre. A szervezők megpróbálják a lehetetlent és elhívják zenész barátaikat az év legfontosabb eseményére, az Állatok farsangjára, hogy hangszereikkel elevenítsék meg az állatok karneválját.

Színpadra lépnek többek közt "kecses" elefántok, kán-kánozó teknősök, de hosszúfülű nyúllal, kakukkal és hattyúval is találkozhatnak a február 11-én vasárnap délután, a Palatinus Hotel Bartók termébe ellátogatók. Lesz még ott jelmezes felvonulás, közös éneklés, ráadásul a koncert végén a telet is megpróbáljuk majd elűzni.

Minden jelmezben érkező gyerkőcöt meglepetés vár a koncerten és a desszert sem marad el. Az „állati” jó hangulat garantált!

Időpont: február 11. vasárnap, 16:00

Műsor: Camille Saint Saens: Állatok farsangja. Előadják a PTE Művészeti Kar Zeneművészeti Intézetének hallgatói.

Családi jegyár (2 felnőtt + gyermekek): 3400 Ft
Jegyár (1 fő részére): 3400 Ft
Kedvezmény, mely az 1 főre szóló jegy esetén érvényesíthető: Filharmónia bérletesek számára 20% kedvezmény; diákok, nyugdíjasok, Tüke kártya tulajdonosok számára 10% kedvezmény.

Helyszín: Palatinus Szálló, Bartók terem, Pécs, Király u. 5.

A műsor-, és a szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk!Jegyek válhatók a Filharmónia Magyarország pécsi jegyirodájában (Kodály Központ), a Filter Kultúrkávéházban (Színház tér 2.), és a jegymester oldalon.

forrás: a szervezők

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!