Jelenlegi hely

Játékmotoros gurulás a „Nevkó-ringen”

2018. augusztus 25-én 16 órától a PKK Apáczai Művelődési Ház idén is megszervezi, összefogva több városi szervezettel, civil csoporttal, a soron következő, IV. Játékmotoros Találkozót, óvodás és kisiskolás gyerekek számára.

Az előző évek tapasztalatai alapján sikerrendezvénynek számít ez a családi nap. A Művelődési Ház, amely idén ünnepli fennállásának 35. évfordulóját, ingyenes, komplex kikapcsolódási csomagot ajándékoz a résztvevő családoknak és gyerekeknek, sporttal, tudásátadással, felhőtlen szórakoztatással.
Mi több, minden évben egy igazi meglepetéssel is kedveskednek a résztvevőknek. Míg tavaly, tavaly előtt a gyerekek igazi tűzoltóautóval ismerkedhettek vagy rendőr motorbiciklikre ülhettek, fényképezkedhettek és kérdezhették a rendőröket a munkájukról, a közlekedés szabályairól, az uniformis viseletéről, idén egy valódi meglepetés is lesz: helikopter száll le a gyerekekhez, amelyet közelről is megtekinthetnek és a pilótával beszélgethetnek. A picik legtöbbje ez idáig tűzoltó és rendőr szeretett volna lenni, idén azt várjuk, hogy Pécs sok magyar pilótajelölttel gazdagodik.

Hasonlóan az elmúlt évek Játékmotoros Találkozóihoz, idén is lesz kismotor- szépségverseny. Már hagyomány, hogy a kicsik, szüleik segítségével, díszbe öltöztetik a járgányukat, lemossák, felmatricázzák, sokan ráfestik a nevüket, becenevüket.


Igazi parádé a zsűri előtti felvonulás! Ez a délután csúcspontja: ahogyan izgalommal telten, büszkén, vagy éppen szégyenlősen, hosszú sorban begurulnak a zsűri elé és kipirul a kis arcuk, ha válaszolni kell a zsűri egy-két kérdésére… s nemsokára következik a díjkiosztás! Aki a legszebben díszítette fel a kismotorját, biciklijét, aki a legszebben, legokosabban válaszolt a zsűri kérdéseire, megnyeri a fődíjat, vagy a második, harmadik helyezést.


Idén is értékes ajándékokat kapnak a helyezettek!
Érdemes tehát időben felkészülni a nagy napra!

A versennyel párhuzamosan sok egyéb foglalkozás, szórakozási lehetőség is lesz, például: bábszínház, kisvonat, habparty, körhinta, gokart, légvár, kézműves tevékenység, trambulin, arcfestés, lufihajtogatás, baba-mama sarok, Manó Mozgó sátor és nem utolsó sorban címadó
rendezvényünkhöz illeszkedve: a gyerekek játékmotoros, fényképes jogosítványt is szerezhetnek, amennyiben sikeresen teljesítik a menetleveles feladatokat.

Szeretettel várjuk a gyerekeket, tesókat, anyát, apát, nagyikat a nyár vidám Játékmotoros Találkozójára!


Forrás: szervezők

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!