Jelenlegi hely

Kitűnő bizonyítványért ajándék belépő a Mecsextrém Parkba!

A Dunántúli Napló szerkesztősége szívből gratulál minden egyes kisdiáknak, aki az elmúlt tanévben kitartóan vette az akadályokat. A csupa mosoly kitűnő tanulóknak a Szín5-ös nevű új játékunkkal szeretnénk kifejezni elismerésünket és gratulációnkat.

A kitűnő tanulók garantált jutalma egy ingyenes karszalagos belépő a pécs-árpádtetői MecseXtrém Parkba. A játékban való részvétel feltétele, hogy a pályázó szülő a www.bama.hu oldalon elérhető pályázati űrlapot kitöltse és gyermekéről, illetve a gyermek bizonyítványáról készített fotót a szülői beleegyező nyilatkozattal együtt feltöltse. Egy képen csak egy gyermek szerepelhet és egy gyermekről kizárólag egy kép tölthető fel az oldalra. A játék június 15-től július 5-ig tart és a pályázaton benyújtott fotók július 10-e és augusztus 10-e között fognak megjelenni a Dunántúli Naplóban.

A nyeremény átvételéhez csupán fel kell mutatni a MecseXtrém Parkban azt a Naplót, amelyben a színötös tanuló fotója megjelent. A játékban részt vehet minden, Baranya megyei általános iskolába járó gyermek törvényes képviselője, akinek gyermeke a 2017/2018-as tanévben kitűnő bizonyítvánnyal (vagy ennek megfelelő írásbeli értékeléssel) rendelkezik. Várjuk megyénk kitűnő tanulóinak jelentkezését.

Forrás: bama.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!