Jelenlegi hely

A legújabb étkező trendek

Az étkező egyes helyeken a konyhában, máshol a nappaliban található, sőt egyre gyakoribb a három funkció találkozása az amerikai konyhás nappalikban. Nézzük, hogy mik a jellemző trendek a legdivatosabb étkezőhelyiség kialakításához.


A fotó forrása: Monkey Business Images / Shutterstock.com

Fontossá válik a szórakozás

Különösen az első, járvánnyal terhelt időszak óta tudjuk, hogy a karantén nem játék - ugyanakkor mégis egyre fontosabbá válik a szórakozás. Az egész család a lakásba vagy házba van zárva, a feladatainak térben és időben is megoszlanak, így a szórakozás az, ami összeköt.

Ha pedig egyszer végre tényleg elmúlik a koronavírus okozta helyzet, akkor a legtöbben két dologra fogunk vágyni: utazásra és társaságra. A társaságra érdemes több szék elhelyezésével készülni, a trend a 8+ fős étkezőasztalok irányába mutat.  

Multifunkció

Továbbra is divat marad az amerikai konyhás nappali! A pihenés, a főzés és étkezés egy légtérben ma már egyáltalán nem jelent gondot a szinte hangtalan szagelszívóknak köszönhetően. Így a séf sem marad ki a party-ból, és a társaság is hamarabb juthat hozzá a hőn áhított vacsorához. Az egyszerű logisztika kedvéért az étkészletek is legyenek a közelben.

Zöld, zöld, zöld

A növényeknek mindig különleges helyük lesz az otthonban: nem csupán kellemes, hűs levegőt biztosítanak, eltávolítják az allergének egy részét, sőt színt és textúrát is adnak a nappalinak. A zöld-divat nem egy vagy két virág hozzáadását jelenti, hanem a lehető legtöbb növény behozását. Higyjék el, a szoba életre kel tőle!

Asszimetrikus vonalak

A nappali észrevétlenül dinamikussá válik néhány asszimetrikus bútordarabtól! A kevésbé formális székek, szögletes asztal vagy szőnyegek helyett válasszunk szabadabb formákat. Akár már egy-egy kisebb tárgy is kellemesen változtathatja meg a teret maga körül. 

Ipari világítás

Természetesen nem reflektorokra gondolunk, a trend inkább az átlátszó búrák, elősejlő, inkább dekoratív, mint fényes villanykörték irányába mutat. A bisztró vagy bár hangulathoz már nem kell többé kimennünk a lakásból.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Mely napokon kapjuk kézhez a családi pótlékot? A hivatalos folyósítási dátumok és a családi pótlék összege 2021-ben.
Mindenki hazudik – Tényleg az vagy, amire klikkelsz?

Mindenki hazudik – Tényleg az vagy, amire klikkelsz?

A „Mindenki hazudik” című könyv szerzője szerint a Google-kereséseink sokkal reálisabb képet mutatnak rólunk, mint például a közösségi oldalakon megjelent posztjaink, hiszen itt olyan dolgokat is megvallunk, amiket különben sehol, senkinek máshol. Tudtad, hogy az algoritmusok jobban ismernek téged, mint te magadat?                                 
3 módszer, amivel kordában tarthatod a szülői szorongást

3 módszer, amivel kordában tarthatod a szülői szorongást

Jó, kimondom: kifejezetten szorongó alkat vagyok. Ha éppen nincs semmi különösebb, amin lehet aggódni, akkor biztos lehet benne mindenki, hogy pár órán belül találok valamit, amin a családommal együtt tudunk forgolódni. Mióta gyerekeim vannak, bevallom őszintén, nincs is túl nehéz dolgom. Anyaként mi mást is lehet csinálni, mint lépten-nyomon valami miatt aggódni? :)
Indul a 2021-es lakásfelújítási támogatás programja. Bele mersz vágni?

Indul a 2021-es lakásfelújítási támogatás programja. Bele mersz vágni?

Újdonság az államilag támogatot lakásfelújítás, nem csoda, ha rengeteg a kérdés. Körbejártuk a témát, ki, hogyan és mikor jogosult az igénylésre. Elő a számológépet, laptopot, papírt, és indulhat a tervezgetés!
Ugrás az oldal tetejére