Jelenlegi hely

Maminbaba, a szórakoztató anyacsinosító!

Ha kisbabás vagy várandós anyuka vagy, ha kedveled a táncot és a latin ritmusokat, válaszd a Maminbabát!

 

Mozogj együtt a babáddal és csinosodj!

A Maminbaba – Hordozós latin fitness egy szórakoztató, mégis csinosító mozgásforma latin tánc alapokkal. Könnyen követhető elemekből áll, sem táncos, sem másféle sportos előképzettség nem szükséges hozzá. Nagy előnye, hogy a gyermekünkkel együtt végezhető.

Hatása a babákra

A babák is nagyon jól érzik magukat a Maminbaba órák alatt. Az édesanya közelsége, a latinos dallamok és a ringatózó mozgás nyugtatóan hat, a babák ellazulnak, gyakran elalszanak. Ez a mozgásforma javítja a babák mozgáskoordinációját, mozgáskészségét, fejleszti a ritmusérzéküket.

Hatása az anyukákra

A baba súlya éppen annyira terheli az anyukát, hogy a mozgás még hatásosabb legyen. Kiválóan feszesíti a comb és farizmokat, karcsúsítja a derekat és csípőt, erősíti a hát izmait, formálja a kart és a mellet. Javítja a terhesség során romló mozgáskoordinációt és szebb, nőiesebb tartást eredményez. A Maminbaba megoldást a kikapcsolódásra, alakformálásra, hangulatjavításra, testedzésre a babáért való aggódás nélkül, hiszen őt nem kell közben másra bízni.

Mivel a táncos mozgásforma boldogsághormonokat szabadít fel, garantáltan javítja az anya közérzetét is, megelőzve a szülés utáni depressziót. A gyakorlatok úgy kerültek kialakásra, hogy azt elöl- és háton hordozott babákkal is biztonsággal el lehet végezni. Gyógytornász, hordozási- és szoptatási tanácsadó ajánlásával!

 

  

 

Praktikus tudnivalók

A Maminbabát a gyermekágyi időszakot követően, 6 héttel szülés után lehet elkezdeni. Császáros szülés esetén érdemes 10-12 hetet várni, hogy a hasi seb ne okozzon kellemetlenséget a baba hordozása közben. Sportos, kényelmes váltóruha és sportcipő szükséges hozzá, és a babát sem kell túlöltöztetni, hiszen a tánc közben egymást melegítjük. Fontos, hogy jól kialakított, széles terpeszt biztosító hordozót használjunk és megfelelően legyen Ránk kötve a babánk! Ebben is tudok segíteni.

Ha nem hordoztál eddig, sőt, hordozód sincs, az sem gond, nálam mindig van többféle, amiket fel lehet próbálni. A gyermeked fejlettségének megfelelő hordozót díjmentesen biztosítok az óra idejére (jó, ha előre bejelentkezel, hogy biztosan jusson hordozó számodra!)

A www.maminbaba.hu holnapon minden fontos infót megtalálsz, valamint az ország összes Maminbaba helyszínét naprakészen!

 

 

Gyere, próbáld ki! 

Márciusban az első óra ingyenes!

 

Hétfő              9:30    Pécs - Fitnexx (Jászai Mari u. 2-4.)

Kedd              9:30    Kozármisleny - Művelődési Ház (Pécsi út 1.)

Szerda            9:00    Pécs  - Kertváros (Krisztina tér 10.)

Csütörtök       9:30    Dombóvár - Művelődési Ház (Hunyadi tér 25.)

Péntek            9:30    Pécs - Szliven Ring&Caffe (Mezőszél u. 1.)

 

 

Várlak bármelyik órámra nagy szeretettel!

  Pólya-Varga Judit

  Maminbaba oktató

   +36-30/8355-710

 polya.varga.judit@gmail.com

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!