Jelenlegi hely

Megérkezett a segítség a CSOK-hoz: február 15-én ingyenes előadás Pécsett!

10+10 millió: tudj meg mindent az új CSOK-ról! Személyes tanácsadással és előadásokkal segítenek eligazodni a szabályozásban. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Helyszín: Pécs, CORSO Hotel (7626 Pécs, Koller u. 8.)

Időpont: 2016. február 15. 17.00 - 19.00

Kiemelt témák:

Hogyan élhetnek az érdeklődők az új CSOK lehetőségével?

Melyek a legfontosabb feltételek?

Melyek a legfontosabb buktatók? Mire kell nagyon figyelni az igénylés során?

Mit okozhatnak a CSOK-változások a használt lakások, új lakások piacán?

Hol vannak most lehetőségek az ingatlanpiacon?


Az egész ország az új CSOK-ról, azaz a Családok Otthonteremtési Kedvezményéről beszél. Nincs olyan vasárnapi ebéd, ahol ne kerülne szóba a 10+10 millió forintos állami támogatás, az új lakás, és persze a három gyermek vállalása. Február 15-én Pécsett első kézből, egyenesen a szakértőktől kaphat választ az összes kérdésre.

Január elsejétől jelentős változások léptek életbe a Családi Otthonteremtési Kedvezményénél, közismert nevén a CSOK-nál. Az összegek növekedtek, él a 10+10 millió forintos lehetőség, és persze a feltételek is változtak. A fél ország most számolgat, oszt-szoroz, keresi a válaszokat, mivel sokan ki szeretnék használni a hatalmas lehetőséget.

A 10+10 millió forint komoly lendületet adhat sok család számára, de persze a dolog nem annyira egyszerű: jópár feltételnek kell megfelelni, sok a felmerülő kérdés, gyakran nehéz eligazodni a jogszabályok sűrűjében. Az érdeklődőknek pedig érdemes minél több információt begyűjteni, mielőtt döntenek.

Ezért a Portfolio, az FHB Bank és a Takarékokkal 2016-ban egy országos roadshow keretében végiglátogatja Magyarország nagyvárosait, megyeszékhelyeit. Szakértőink választ adnak a felmerülő kérdésekre, segítenek eligazodni a bonyolult szabályok között – természetesen a legfrissebb információkkal, és személyes tanácsadással is készülünk.

Az előadások után panelbeszélgetésre kerül sor, majd a résztvevő érdeklődők kérdéseire válaszolnak a szakértők. A helyszínen lehetőség lesz személyes tanácsadás igénybevételére is.

A részvétel Támogatóinknak köszönhetően ingyenes, de regisztrációhoz kötött! REGISZTRÁCIÓ ITT!  (Jelentkezéskor kérjük írd be, hogy a Pécsimami honlapján értesültél a programról.)

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

AZ ESEMÉNY LEGFONTOSABB PARAMÉTEREI:

Időpont: 2016. február 15., hétfő

Regisztráció: 17:00-17:30

Szakmai program és személyes tanácsadás a CSOK iránt érdeklődőknek: 17:30-19:00

Helyszín: Pécs - Pécs, CORSO Hotel (7626 Pécs, Koller u. 8.)

További információ a rendezvénnyel kapcsolatban:

Portfolio Klub, E-mail: klub@portfolio.hu

Forrás: http://www.portfolio.hu/rendezvenyek/portfolio-klub

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!