Jelenlegi hely

Méltó módon zárta az évet a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.

A Pécsi Vagyonhasznosító és az Esztergár Lajos Család-és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ segítségével 30 család jutott karácsonyfához.

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. 2018-ban számos kezdeményezéssel támogatta a nélkülözőket. Az év utolsó akciójával rászoruló családok számára ajánlott fel fenyőfákat, melynek ünnepélyes keretek között történő átadására 2018. december 18-án került sor.


A PVH nem csak sikerekben, hanem társadalmi felelősségvállalásban is gazdag évet zárt, hiszen tizenkét - akciókkal, kezdeményezéssel, városi programokkal és rendezvényekkel tarkított - hónapon keresztül támogatta a várost. Különböző eseményeivel közösséget kovácsolt a helyiekből, legyen szó művészetről, a gyerekekről vagy az idősekről. Hiszen a Pécsi Városi Gyereknap több, mint 10 ezer gyerkőc napját tette felejthetetlené, a PTE Művészeti Karával együtt megnyitott kiállítás összehozta a város régi és új művészeit, az AngyalGyár pedig megmutatta, hogy senkinek sem kell egyedül töltenie a karácsonyt: mert a
társaság ott segít, ahol szükség van rá.

Az előző évben az AngyalGyár akció tette fel az i-re a pontot, idén azonban még egy karácsonyi akcióra sor kerülhetett, amivel kerek lett a 2018-as év. Mind tudjuk, a meghitt karácsonyi ünnepléshez nélkülözhetetlen a karácsonyfa. A szimbólum, amely alatt összegyűlik a család, ahol gazdát cserélnek az ajándékok, és ami beragyogja az otthont. Ezért az Esztergár Lajos Család-és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ igazgatójának, Nagy Istvánnak a közreműködésével a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. az idei év méltó lezárásaként 30 darab lucfenyőt adományozott a városban élő, rászoruló családok számára. A felajánlott karácsonyfák egy részét személyesen vehették át az érintettek, azonban azok sem maradtak fa nélkül, akik a szállítást nem tudták megoldani, hiszen az egyesület mikrobusszal mindenkihez
eljuttatta.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Otthon maradok, otthon alkotok…

Otthon maradok, otthon alkotok…

Pályázat típusa: rajzpályázatKorcsoport: óvodások, alsó tagozatos iskolásokBeküldési határidő: 2020. május 30.
Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Te is szeretnéd biztonságban tudni a nagyobb gyerekeidet? Jó lenne, ha nyáron nem a kütyüket nyomkodnák egész nap? Találtam egy hasznos alkalmazást, amivel nyomon követheted, hogy mikor, merre jár, szabályozhatod a képernyőidőt és a tartalmakat is. Érdekel?
21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

Milyen babakocsiban tologatták a szüleinket és nagyszüleinket? A századfordulótól a 1980-as évekig bemutatjuk a legérdekesebb modelleket a Fortepan képei alapján.
Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 23.

Nem hosszú idő 2 hónap. Tényleg nem. Mégis mennyi mindent megváltoztatott. Mi is mennyit változtunk.
Ugrás az oldal tetejére