Jelenlegi hely

Melyik nyári tábort válaszd?

Sokszor azért döntésképtelenek a gyerekek azt illetően, melyik nyári táborba jelentkezzenek, mert önmagukat sem ismerik. Szüleid segíthetnek választani, hiszen bizonyos szempontból külső szemlélőként felmérik személyiségedet, habitusodat, beállítottságodat. Elemezzük ezek alapján a felhozatalt!

Nyelvimádóknak angoltáborban a helyük

Sokan teszik le voksukat a nyelvtábor mellett. A legnagyobb érdeklődés az angoltanulás iránt mutatkozik, ha ugyanis elsajátítod ezt a világnyelvet, bárhová is sodorjon az élet, megérteted magad. Az iskolában németül vagy franciául tanulsz? Akkor is csatlakozhatsz, hiszen ahogy mondani szokás: minél több nyelvet tudsz, annál többet érsz. A magyar mint idegen nyelv a PEOPLE TEAM-nél szintén elérhető opció.

Filmimádóknak

A MOZGÓKÉP + MÉDIA főként filmrajongók számára hívogató. Ha szeretsz a középpontban lenni, az csak pluszpontot jelent. A kecskeméti PEOPLE TEAM kínálatában megtalálható csomagon belül több témát is megjelölhetsz. A következőkből szemezgethetsz: film, média, scrap mechanic, youtuber, Minecraft-élmény és játékteszt.

Kütyümestereknek és számítógépzseniknek

Amennyiben a számítógépek és a robotok világa nyűgöz le, dönts a TECH + JÖVŐ szekció mellett. E kategórián belül szintén több topikot – informatika, robotika és programozás, drónépítők és -pilóták, te vagy a jövő, így működik – jelölhetsz meg. A tábor nemcsak azért fantasztikus, mert az érdeklődésednek megfelelő dologgal foglalkozhatsz, hanem mert hozzád hasonlód fiatalokkal fogsz megismerkedni, akikkel együtt merültök el közös hobbitokban.

A tőzsde világa brókereknek

Jártas vagy a gazdasági kérdésekben? Kedvenc mozijaid közé tartozik a Tőzsdecápák és a Wall Street farkasa? Akkor a BRÓKEREK + TŐZSDECÁPÁK tábort neked találták ki. Két téma közül választhatsz: cash flow és gazdaság, illetve pénzmágusképző, vagy akár mindkettőt bejelölheted.

Kalandoroknak

Természetes, hogy egy tizenéves odáig van a szórakozásért és a kalandokért. Miért kellene szégyellned, ha hasonló programokra vágysz a nyári szünidő alatt? A PEOPLE TEAM gondolt azokra is, akiknek a játék a lételemük, így amennyiben közéjük tartozol, a JÁTÉK + KALAND blokk neked szól. Itt is kiválaszthatod az összes kérdéskört, ami érdekel: logika, legó vagy játék.

Színház az egész világ

Izgalmasnak találod a gondolatot, hogy kiállsz a színpadra, a reflektor fénye rád vetül, és elmondasz egy monológot, miközben a közönség lélegzetvisszafojtva figyel? Erre is lehetőséged adódik július végén-augusztus elején, csak voksolj az előadóművész-palánták kedvencére, a SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET tematikára.

Tudósok és kutatók

Lételemed a felfedezés? Szereted a természetet? Mindig is érdekeltek a múlt emlékei? Akkor a KUTATÓK + KALANDOROK szekció ideális számodra, legyen az ezen belül zöld- vagy kalandtábor, régészet, WWF, Ocean Cleaup – Boyan Slat vagy példaképem Greta Thunberg.

Mini Jamie Olivereknek

Gyakran tüsténkedsz a konyhában? Vagy pont fordítva, egy virslit sem tudsz megfőzni? Készülj, mert anyu be fog íratni a KUKTÁK + CUKRÁSZOK elnevezésű PT-táborba, ahol a vegánok is megtalálják a helyüket.

Tánc és sport a mozgás szerelmeseinek

Amennyiben lételemed a mozgás, már reggel táncmozdulatokkal igyekszel a mosdó felé, és/vagy lefekvés előtt nyomsz ötven fekvőtámaszt, akkor a MOZGÁS + RITMUS tematika a neked való: a sport- és a tánctábor részese leszel, csak írj x-eket a PEOPLE TEAM jelentkezési lapjára.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Láthatatlan maszkjaink – 13 kedvenc idézetünk az álarcokról

Láthatatlan maszkjaink – 15 kedvenc idézetünk az álarcokról

„Az álarcok változnak, de a komédiás ugyanaz marad.” – Gondolatok a mindennapi maszkjainkról.
Nyegle gyerekből sportos ifjú? Beszélgetés a Z módszer oktatójával

Nyegle gyerekből sportos ifjú? Beszélgetés a Z módszer oktatójával

Szülőként előbb-utóbb sokan szembesülünk gyermekeink civilizációs életből fakadó problémáival. Abban is biztosan egyetértünk, hogy mindannyian testiekben is teljes életet élő embereket szeretnénk nevelni, s ehhez bizony elengedhetetlen a test jóllétével való foglalkozás már kicsi kortól. Hogyan induljunk neki, hogyan motiválhatunk egy kisgyereket?
Programajánló a Magyar kultúra napjára. Mit csinálsz január 22-én?

Programajánló a Magyar kultúra napjára. Mit csinálsz január 22-én?

Gondolnád, hogy 26 éve minden január 22-én megünnepeljük a Himnusz születésnapját?  A Magyar Kultúra napjának hívják, évről évre egyre több helyen és izgalmasabb programokkal emlékezve meg erre a mindnyájunknak fontos születésnapról.
Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Családi pótlék utalása 2021-ben - itt vannak a pontos dátumok és az összegek

Mely napokon kapjuk kézhez a családi pótlékot? A hivatalos folyósítási dátumok és a családi pótlék összege 2021-ben.
Ugrás az oldal tetejére