Jelenlegi hely

Melyik nyári tábort válaszd?

Sokszor azért döntésképtelenek a gyerekek azt illetően, melyik nyári táborba jelentkezzenek, mert önmagukat sem ismerik. Szüleid segíthetnek választani, hiszen bizonyos szempontból külső szemlélőként felmérik személyiségedet, habitusodat, beállítottságodat. Elemezzük ezek alapján a felhozatalt!

Nyelvimádóknak angoltáborban a helyük

Sokan teszik le voksukat a nyelvtábor mellett. A legnagyobb érdeklődés az angoltanulás iránt mutatkozik, ha ugyanis elsajátítod ezt a világnyelvet, bárhová is sodorjon az élet, megérteted magad. Az iskolában németül vagy franciául tanulsz? Akkor is csatlakozhatsz, hiszen ahogy mondani szokás: minél több nyelvet tudsz, annál többet érsz. A magyar mint idegen nyelv a PEOPLE TEAM-nél szintén elérhető opció.

Filmimádóknak

A MOZGÓKÉP + MÉDIA főként filmrajongók számára hívogató. Ha szeretsz a középpontban lenni, az csak pluszpontot jelent. A kecskeméti PEOPLE TEAM kínálatában megtalálható csomagon belül több témát is megjelölhetsz. A következőkből szemezgethetsz: film, média, scrap mechanic, youtuber, Minecraft-élmény és játékteszt.

Kütyümestereknek és számítógépzseniknek

Amennyiben a számítógépek és a robotok világa nyűgöz le, dönts a TECH + JÖVŐ szekció mellett. E kategórián belül szintén több topikot – informatika, robotika és programozás, drónépítők és -pilóták, te vagy a jövő, így működik – jelölhetsz meg. A tábor nemcsak azért fantasztikus, mert az érdeklődésednek megfelelő dologgal foglalkozhatsz, hanem mert hozzád hasonlód fiatalokkal fogsz megismerkedni, akikkel együtt merültök el közös hobbitokban.

A tőzsde világa brókereknek

Jártas vagy a gazdasági kérdésekben? Kedvenc mozijaid közé tartozik a Tőzsdecápák és a Wall Street farkasa? Akkor a BRÓKEREK + TŐZSDECÁPÁK tábort neked találták ki. Két téma közül választhatsz: cash flow és gazdaság, illetve pénzmágusképző, vagy akár mindkettőt bejelölheted.

Kalandoroknak

Természetes, hogy egy tizenéves odáig van a szórakozásért és a kalandokért. Miért kellene szégyellned, ha hasonló programokra vágysz a nyári szünidő alatt? A PEOPLE TEAM gondolt azokra is, akiknek a játék a lételemük, így amennyiben közéjük tartozol, a JÁTÉK + KALAND blokk neked szól. Itt is kiválaszthatod az összes kérdéskört, ami érdekel: logika, legó vagy játék.

Színház az egész világ

Izgalmasnak találod a gondolatot, hogy kiállsz a színpadra, a reflektor fénye rád vetül, és elmondasz egy monológot, miközben a közönség lélegzetvisszafojtva figyel? Erre is lehetőséged adódik július végén-augusztus elején, csak voksolj az előadóművész-palánták kedvencére, a SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET tematikára.

Tudósok és kutatók

Lételemed a felfedezés? Szereted a természetet? Mindig is érdekeltek a múlt emlékei? Akkor a KUTATÓK + KALANDOROK szekció ideális számodra, legyen az ezen belül zöld- vagy kalandtábor, régészet, WWF, Ocean Cleaup – Boyan Slat vagy példaképem Greta Thunberg.

Mini Jamie Olivereknek

Gyakran tüsténkedsz a konyhában? Vagy pont fordítva, egy virslit sem tudsz megfőzni? Készülj, mert anyu be fog íratni a KUKTÁK + CUKRÁSZOK elnevezésű PT-táborba, ahol a vegánok is megtalálják a helyüket.

Tánc és sport a mozgás szerelmeseinek

Amennyiben lételemed a mozgás, már reggel táncmozdulatokkal igyekszel a mosdó felé, és/vagy lefekvés előtt nyomsz ötven fekvőtámaszt, akkor a MOZGÁS + RITMUS tematika a neked való: a sport- és a tánctábor részese leszel, csak írj x-eket a PEOPLE TEAM jelentkezési lapjára.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Melltartó kisokos – hogyan válasszunk melltartót, fehérneműt

Melltartó kisokos – hogyan válasszunk melltartót, fehérneműt

A nők fehérneműs fiókjának fontos darabjai a melltartók, amelyek funkciója messze túlmutat a csinos alsóneműn; egyszerre kell kényelmet és magabiztosságot is biztosítania, miközben valóban nem hátrány, ha a kinézetével is illeszkedik a viselője személyiségéhez. Nehéz feladat tehát megtalálni a megfelelőt – sőt megfelelőket, hiszen különféle ruhákhoz és felsőkhöz eltérő darabokra lehet szükség, ráadásul a mindennapos használat miatt is fontos, hogy több darab is rendelkezésre álljon.
Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

A Fővárosi Állatkert oldalán ingyenesen letölthető és nyomtatható kreatív sorozatot találtunk, ami az alkotókedvű állatbarátoknak szól. Készítsd el saját állatkertedet! Az elefántoktól a majmokig, a szavannák lakóitól a kengurukig sok állattal megismerkedhettek, rejtvények, színezők és más kézműves foglalkoztatók várnak.
Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Balett, pörgős szoknya és színes hajcsatok, vagy foci, toronyépítés és mászókáról ugrálás?
Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Sokan mondják, hogy 6 hónapos kor előtt kizárólag anyatejet szabad adni a babának, mások meg azt, hogy már 3 hónaposan is elkezdhető a hozzátáplálás.
Ugrás az oldal tetejére