Jelenlegi hely

MyClinic - új magánklinika Pécsett, ahol gyerekeket is szívesen látnak több szakterületen

Az ünnepek nem kímélnek bennünket és a gyerekeket sem a betegségektől. Ha szakorvoshoz kell mennünk, az állami ellátásban sokszor sürgősséggel is akár 3-4 hetes, vagy  több hónapos várakozásra számíthatunk. 

Egy hely, ahol gyerekeket is szívesen látnak: több szakterületen

Téli időszakban sokszor lehet szükségünk egy gyors és megbízható fül- orr- gégészeti kivizsgálásra. A MyClinic Pécs munkatársai segítenek akár az aznapi időpont foglalásokban is, hiszen tudják, ha szükség van orvosra, akkor minél hamarabb szeretnénk eljutni a vizsgálatra.

Időpont foglalás több felületen is lehetséges, akár telefonon, a weboldalon, vagy akár személyesen is.

Gyerekek esetén sokszor gyakrabban kell visszatérnük egy-egy ismételt kontrollra, ezt figyelembe véve alakítottak ki kedvezőbb árakat a 3 hónapon belüli kontroll vizsgálatokra, ami megnyugtató lehet a pénztárcánknak is.

Szakterületek, ahol gyerekeket is tudnak fogadni:

 • fülészet,
 • gyerekgyógyászat
 • bőrgyógyászat

MyClinic Pécs fül- orr- gégészet gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt

A fül-orr-gégészeti vizsgálat a fej, a fül, az orr és melléküregei, szájüreg, garat, gége, nyak területének esetleges megbetegedéseit vizsgáló orvosi szakterület, amely igénybe vétele minden korosztály számára szükséges lehet. A MyClinic Pécs Klinikán a gyermek és a felnőtt fül-orr-gégészeti és hallásvizsgálatok is elérhetőek.

 

Mikor forduljunk a MyClinic Pécs bőrgyógyász szakorvosaihoz?

A bőr számos gyorsan kialakuló probléma felülete lehet, mint például pattanás, csalánkiütés, bizonyos pigmentációs zavarok, fertőzések vagy akár fokozott izzadás. Ugyanakkor kóros, éveken, akár évtizedeken átívelő problémákkal is találkozhatunk, mint az övsömör vagy a rozácea.

A bőr a külvilág felé jól érzékelhető szervünk, ezért a bőrünkön kialakuló betegségek nagy része könnyen észrevehető és ez mindenképp orvoshoz irányít minket. A MyClinic Pécs bőrgyógyász szakrendelésein gyakran találkoznak kialakuló, sokszor szubjektív panasszal is kísért bőrbetegségekkel (pl. csípés, allergiás bőrbetegségek, mint az ekcéma vagy bakteriális, gombás és vírus-fertőzés) és krónikus, évek óta fennálló bőrtünetekkel, mint a pikkelysömör.

A bőrbetegségek egy része (pl. a bőrdaganatok) hosszú ideig észrevétlenül maradhatnak, mert panaszt nem okoznak és/vagy rejtett régiókban (hajlatokban, genitális régió, talp) helyezkednek el. Emiatt fontos a rendszeres szűrővizsgálat!

Vannak bőrjelenségek, melyek nem tekinthetők valójában betegségnek. Ilyenek lehetnek a bőr jóindulatú növedékei (pl. a hajlatokban, nyakon megjelenő fibrómák), melyek elsősorban esztétikai problémát okoznak, vagy a mindennapokban zavaróak, eltávolításukra kozmetológiai indokkal kerül sor.

A bőr függeléke a haj. A hajhullás, hajciklus zavar hátterében legtöbb esetben belső kiváltó okok állnak, melynek kivizsgálása a MyClinic Pécs bőrgyógyász szakorvosai szerint is rendkívül fontos.

 

Miért pont a MyClinic Pécs?

Nyugodt és barátságos környezetben kapunk profi ellátást.

Odafigyelő és törődő orvosokkal találkozhatunk, akik külföldi tapasztalatokkal is rendelkeznek, így a megfelelő szakértelemben is biztosak lehetünk.

Végigkísérik és segítik a teljes felépülésünket. Megbízható eszközök állnak az orvosok rendelkezésére a hatékony munkavégzéshez.

Ami talán az egyik legfontosabb előnyk, hogy hamar juthatunk időponthoz, és ez nem megy a minőségi orvoslás rovására.

 

 

További szakágak. melyekkel felkereshetjük a MyClinicet: (felnőtt ellátás)

 • gasztroenterológia
 • endoszkópia
 • belgyógyászat
 • kardiológia
 • tüdőgyógyászat
 • üzemorvos
 • érsebészet
 • neurológia
 • ultrahang diagnosztika
 • dietetika
 • labor
Az egész klinika híve a prevenciónak és az egészséges életmódnak. Megválaszolják ügyfeleik összes kérdését, orvos bevonásával is.
 
Mindig igyekeznek úgy megnyitni egy szakágat, hogy a héten több lehetőség közül is választhassanak az ügyfelek. Időpontfoglalás lehetséges a weboldalukon angol és magyar nyelven is, telefonon illetve akár személyesen is.
 

Elérhetőségek:

Cím: 7621 Pécs, Mátyás király utca 28.
Weboldal: https://myclinicpecs.hu/
Facebook oldal: https://www.facebook.com/myclinicpecs/

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 9.

Úgy voltam vele, hogy egy másodikos tananyag és egy másodikos gyerek csak nem fog kifogni rajtam. Jelentem: DE!
Bábozni jó, elkészíteni még jobb!

Bábozni jó, elkészíteni még jobb!

Rengeteg szuper bábot megvehettek boltokban, a saját magunk készítette viszont sokkal különlegesebb, becsesebb. Hoztam is egyből két ötletet, amihez még kézügyesség sem nagyon kell.
Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 8.

Ma, mikor feltettem a kérdést, hogy ki hogyan is tervezi a hétvégét, úgy nézett rám a családom, mintha bolondgombát ettem volna. Pedig totál komolyan gondoltam, hogy ezt a mostani hétvégét is tervezzük meg. Kijárás nélkül.
"A nagylegény majd megoldja!" - Önállóságra nevelés VS helikopterezés

"A nagylegény majd megoldja!" - Önállóságra nevelés VS helikopterezés

Nemrég a 10 éves fiammal sportorvosnál jártunk.
Ugrás az oldal tetejére