Jelenlegi hely

SZÍNES MÁJUS - Brendon üzletnyitás és színes programok májusban is a Pécs Plazában!

Ahogy az a bevásárlóközpontra jellemző, májusban is változatos programokkal várják a látogatókat. A programok mellett újdonságokkal is találkozhatnak a vásárlók.

A kisgyermekes szülők legnagyobb örömére a Pécs Plazában nyitotta meg a hónap elején új üzletét a BRENDON BABAÁRUHÁZ. Az üzlet a Brendon márkára jellemző széles és minőségi választékot kínál babaruházatból, babafelszerelési cikkekből, babakocsikból, bútorokból, gyermekülésekből, kiegészítőkből.

A DM nyitására még pár hetet várnunk kell, de az 500 nm-es üzlet kialakítási munkálatai teljes gőzzel folynak, a nyitást a tervezett időben, június elejére ígérik.

A mozi mellett található MobilVilág - megtartva ezt az üzletet is - május 2-tól a 3-as (nyugati) bejárat felőli üzletsoron (a Kutyaszertár mellett) is várja vásárlóit egy gyönyörűen kialakított, nagy üzletben. A rendkívül igényes és modern üzlet tágas eladótérrel, kibővített választékkal és a megszokott szakértő segítséggel áll a vásárlók rendelkezésére.

A Brendon és a DM üzletek nyitása miatt költözés is volt a Bevásárlóközponton belül. A Virágbolt pár hete költözött új üzletbe, melyet a 3-as (nyugati) bejárat felőli üzletsoron, a Fodrászattal szemben találunk. Szintén az új üzletek nyitása miatt költözött a Krioszauna-Vario Trainer is, őket a korábbi helyüktől pár méterre találhatjuk meg.

Jó hírünk, hogy egy hosszabb műszaki átalakítás után pár nap múlva a Buborék Játszóház is újra megnyitja kapuit. A Játszóház az újranyitás alkalmából új játékokkal is várja a gyerekeket, a nyitás pontos napját a Játszóház és a Pécs Plaza Facebook oldalán teszik majd közzé.

És akkor jöjjenek a májusi programok!

Május 9. és 12. között ismét kedvezményesen vásárolhatunk a Pécs Plaza üzleteiben!

A Bevásárlónapok kedvezményes kuponjai kinyomtathatók a Pécs Plaza weboldaláról (www.pecsplaza.hu/kupon) és beszerezhetők lesznek az akciós napokon a kuponpulton is.


Május 18-án már hagyományosan a Pécs Plaza ad helyszínt a Közlekedési Kultúra Napja 2019 rendezvénynek

A szervezők: Közlekedéstudományi Egyesület Baranya Megyei Területi Szervezete, Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, TükeBusz Zrt., MÁV Zrt., MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., Dél-Dunántúli Közlekedési Központ Zrt. , Magyar Autóklub és annak Dél-dunántúli Oldtimer Tagozata, A Pécsi Gyors Vasútmodellező Klub, Freemobility Egyesület. 10-14 óráig rendkívül színes és érdekes programmal várják a felnőtteket és a gyerekeket, a rendezvényen való részvétel természetesen ingyenes!


A hónap talán legjobban várt rendezvénye a Bevásárlóközpont életében a Pécs Plaza Gyereknap!

Május 26-án, vasárnap 14-18 óra között nagyon színes és igényes programmal várják a családokat. A Gyereknapi programot Tamás Éva Játéktára szolgáltatja majd, lesz interaktív gyermekkoncert, Meseóra, Zeneovi, hangszersimogató, lufihajtogatás, arcfestés, kézművesek... És ahogy az a Pécs Plaza rendezvényein lenni szokott, a Gyereknapon való részvétel természetesen most is ingyenes!


És egy kis júniusi kitekintő!

Nagy megtiszteltetés a Pécs Plaza számára, hogy a Bevásárlóközpont adhat helyszínt 2019. június 22-én, szombaton 14 órától a Magyarországi Légimentésért Alapítvány által szervezett, a Pécsi Légimentő-bázis „életét” bemutató fotókiállítás megnyitójának. A képek 3 hétig lesznek megtekinthetők a Pécs Plazában. A megnyitó délutánján színes program is várja az érdeklődőket, mint például légimentő-
helikopter bemutató, a Pécsi Kutató-Mentő és Tűzoltó Egyesület és a Pécsi Mentőkutyás Egyesület bemutatója.

Várunk mindenkit sok szeretettel májusban is a Pécs Plazában!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Otthon maradok, otthon alkotok…

Otthon maradok, otthon alkotok…

Pályázat típusa: rajzpályázatKorcsoport: óvodások, alsó tagozatos iskolásokBeküldési határidő: 2020. május 30.
Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Ha újra itt a nyár - Jól jön a "digitális" szülői felügyelet!

Te is szeretnéd biztonságban tudni a nagyobb gyerekeidet? Jó lenne, ha nyáron nem a kütyüket nyomkodnák egész nap? Találtam egy hasznos alkalmazást, amivel nyomon követheted, hogy mikor, merre jár, szabályozhatod a képernyőidőt és a tartalmakat is. Érdekel?
21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

21 retró fotó a babakocsi százéves történetéből

Milyen babakocsiban tologatták a szüleinket és nagyszüleinket? A századfordulótól a 1980-as évekig bemutatjuk a legérdekesebb modelleket a Fortepan képei alapján.
Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 23.

Nem hosszú idő 2 hónap. Tényleg nem. Mégis mennyi mindent megváltoztatott. Mi is mennyit változtunk.
Ugrás az oldal tetejére