Jelenlegi hely

Szociodizájn – Ajándékozzon „segítséget” Karácsonyra!

A pécsi Élmény Tár Tanoda gyermekeinek karácsonyát szeretnénk szebbé, élhetőbbé tenni - Szociodizájn című projektünkkel. A Szociopoly 2.0 című előadásunk létrehozásával párhuzamosan „nőtte ki” magát az ötlet.

Miért?

A társasjátékba oltott színházi előadás megtekintése után nézőink folyton feltették számunkra a kérdést: Mit tehetek azért, hogy segítsek a mélyszegénységben, rossz helyzetben és körülmények között élőkért?

Találtunk egy megoldást!

A pécsi Élmény Tár Tanoda gyermekeinek szeptember óta kreatív alkotói, ill. kézműves foglalkozásokat tart két vizuális nevelő kollégánk: Csiki Emese és Polgár Zsuzsanna. A létrejött alkotásokból kiválogatott képek felhasználásával kézműves termékeket és az előadást ill.
színházunkat is promótáló termékeket szeretnénk gyártani: bögrét, pólót, füles textil szatyrot, családi naptárat.
A létrejött kézműves termékek teljes bevételét, valamint minden eladott PR-termék árából 1000 Ft- ot az Élmény Tár Tanodának, ill. az azt fenntartó Emberség Erejével Alapítvány számára adjuk át támogatásként.

Vásároljon Ön is Szociodizájn-terméket, ajándékozzon „segítséget” Karácsonyra!

  • a kézműves szociodizájn-termékeket az ASZPIK adventi termékeket kínáló boltjában lehet megvásárolni (volt Eozin, Király u. 14.);
  • a szociodizájn PR-termékeket (bögre, póló, textilszatyor, családi naptár) pedig e-mailben történt előzetes foglalás nyomán a december 12-i Szociopoly 2.0 előadás előtt tudjuk ünnepélyes keretek közt átadni vagy az azt követő napokban, telefonos egyeztetés nyomán, irodánkban (Pécsi Kulturális Központ, Dr. Veress E. u. 6.).

Miért épp december 12-én?

Ezen a napon, december 12-én, 19.00-es kezdettel játsszuk az ötletadó produkciót, a Szociopoly 2.0 c. előadást a Szenesben, ahol Beck Zoli (30Y) lesz az előadásunk moderátora! Társulatunk az előadás bevételét is az adventi termékek gyártására fordítja!
Erre az alkalomra (Fb-esemény: goo.gl/7zr3sP) 1000 Ft/fő egységes jegyet lehet foglalni (escargohajoja@gmail.com)


Forrás: Escargo Hajója SzNSz

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!