Jelenlegi hely

Tagja vagy már a Pécsimami Mozi Klubnak? Nézd meg a márciusi ingyenes film kínálatot!

A Pécsimami Mozi Klub tagjai minden hónapban két gyerekfilmet (és kéthavonta egy "felnőtt filmet") nézhetnek meg ingyenesen az Uránia Moziban.

Mutatjuk a márciusi kínálatot: azok, akik már tagjai a Mozi Klubnak, február 25-ig szavazhatnak arra, hogy melyik filmeket tűzzük műsorra.

  Sőt: most döntünk arról  is, hogy mi legyen a vetítések állandó, tervezhető időpontja (pl. minden hónap 2. és 4. vasárnapja 10.00 óra).

TÉGED IS ÉRDEKEL A MOZI KLUB TAGSÁG?

KATT  IDE ÉS JELENTKEZZ!


 

  • Most 4 gyerekfilmből lehet választani, amiből a 2 legtöbb szavazatot kapott filmet fogjuk márciusban vetíteni. Mozijegyet nem kell venni, a belépő: 700 Ft értékű fogyasztás a büféből / fő.
     
  • Márciusban felnőtteknek szóló mozizás is lesz: három filmből választhatnak a tagok, itt is a legtöbb szavazatot kapott filmet tűzzük másorra.  Jegyet nem kell venni: a belépő 1.000 Ft/ fő büféfogyasztás.
     

A GYEREKEKNEK SZÓLÓ KÍNÁLAT:

Dolittle

amerikai akciófilm, kalandfilm, vígjáték, 2020 (12)

Robert Downey Jr. remekel az egyik legkedveltebb irodalmi karakter, az állatokkal beszélni tudó doktor történetének legújabb, fenomenális filmváltozatában.

A különc Dr. John Dolittle, Viktória királynő Angliájának híres orvosa és állatorvosa hét éve veszítette el a feleségét. Azóta remeteként él a Dolittle birtok magas falai mögött, társasága csupán egzotikus állatainak seregletéből áll. Ám amikor az ifjú királynő súlyos beteg lesz, Dolittle kénytelen-kelletlen útra kel egy titokzatos sziget felé, hogy megtalálja a gyógymódot.

Útja során új erőre kap bátorsága és fürge észjárása; régi ellenfelekkel találkozik, és csodálatos lényeket fedez fel. Kalandjaiban segítőtársai is akadnak, hiszen önjelölt ifjú segédje mellett elkíséri őt egy lármás kis állatsereglet is, többek között egy gondterhelt gorilla, egy lelkes, de kelekótya kacsa, egy truccoló strucc, egy jókedvű jegesmedve, valamint egy bakafántos papagáj, aki Dolittle legközelebbi tanácsadója és bizalmasa.


Ailo - egy kis rénszarvas nagy utazása

finn-francia családi kalandfilm, 86 perc (6)

Bemutató dátuma: 2020. február 13.

Ailo felnőtté válásának története szívhez szólóan igaz mese Lappföld lélegzetelállító, varázslatos vidékéről.

Az Ailo utazása egy apró rénszarvas életének első évét követi nyomon, hogyan tanul meg életben maradni a sarkvidéki vadon egyszerre zord és gyönyörű, farkastörvények uralta világában.

A sebezhető, törékeny kölyöknek fajtársaihoz hasonlóan életre-halálra szóló kihívásokkal kell nap mint nap szembenéznie. Felnőtté válásának története a legértékesebb tanulságokat felmutató, szívhez szólóan igaz mese Lappföld lélegzetelállító, varázslatos vidékeiről.

A film páratlanul szép felvételeken keresztül, szórakoztató stílusban ismertet meg bennünket a titokzatos jégbirodalom állatvilágával, maradandó élményt kínálva minden korosztály számára.


Kémesítve

amerikai animációs kalandfilm, akciófilm, 102 perc, 2019 (12)

Bemutató dátuma: 2019. december 26.

Lance Sterling igazi szuperkém, aki nem is különbözhetne jobban a feltaláló Walter Beckett-től. Lance laza, magabiztos és megnyerő. Walter viszont... nem az. Ám amit Walter nélkülöz társasági emberként, jócskán bepótol eszével és találékonyságával: irtó menő kütyüket készít, amiket Lance világmentő akcióin hasznosít. Mikor az események váratlan fordulatot vesznek, Walter és Lance teljesen új módon kénytelen egymásra támaszkodni. S ha ez a furcsa pár nem lesz képes csapatként dolgozni, az egész világot veszély fenyegeti.

A KÉMESÍTVE olyan animációs vígjáték, ami a nemzetközi kémkedés pörgős világában játszódik.


Előre

amerikai animációs vígjáték, kalandfilm, 2020 (6)

Bemutató dátuma: 2020.március 5.


Egy városi fantáziavilágban két tizenéves elf-fivér nem mindennapi küldetésre indul, hogy kiderítsék, maradt-e még némi varázslat a világban. A Pixar vadonatúj filmje 2020 tavaszán a mozikban!

 

TÉGED IS ÉRDEKEL A MOZI KLUB TAGSÁG?

KATT  IDE ÉS JELENTKEZZ!


FELNŐTTEKNEK SZÓLÓ LEHETŐSÉGEK:

Házassági történet

amerikai vígjáték, dráma, 136 perc, 2019 (16)

Noah Baumbach kíméletlen, de egyben szívmelengető képet fest a nézőknek egy házasság széthullásáról és egy család összetartásáról.


Kisasszonyok

amerikai romantikus dráma,  135 perc, 2019 (12)

Öt nő magára marad a házban. Az apa a polgárháborúban harcol: négy lánya és a felesége pedig kénytelen férfi nélkül boldogulni. Nem hajlandóak elfogadni azt, amit a világ kínál nekik: szabadabbak, önállóbbak, bátrabbak kortársaiknál. A négy lány, Jo, Amy, Beth és Meg együtt nő fel: reménykednek, csalódnak, tanulnak… és persze szeretnek – és közben felnőtté válnak.


Mint egy főnök

Amerikai vígjáték, 83 perc, 2020 (16)

Két rámenős barátnő, akik együtt építették fel rohamosan feltörekvő kozmetikai cégüket, kap egy olyan kivásárlási ajánlatot, ami próbára teszi barátságukat. Hirtelen azok a különbségek, amelyeknek köszönhetően eddig ők voltak a tökéletes furcsa pár, egymás ellen fordítják őket, veszélybe sodorják az üzletüket, és a személyes kapcsolataikat.

 

TÉGED IS ÉRDEKEL A MOZI KLUB TAGSÁG?

KATT  IDE ÉS JELENTKEZZ!
 

Azok, akik most csatlakoznak a Mozi Klubhoz:   2020. február 25-ig még szavazhatnak, a tagdíj rendezése után küldeni fogjuk nekik az űrlapot!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 10.

Most itt vagyok 3 gyerekkel, házimunkával, kerttel, mindennapi főzéssel, extra takarítással, tanítással, lélekápolással, kreatívkodással. És nem értem, eddig mivel töltöttem el az időm....
A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

Nyelvtanulás otthonról? Állandó aktualitása jelenlegi bezártságunkban talán hangsúlyosabb lett. Nem tudod, merre indulj? Vizsgasztorik, rutin és ingyenes applikációk egy többszörös nyelvvizsgázótól.
Rajzold meg álmaid vidámparkját!

Rajzold meg álmaid vidámparkját!

A Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark online rajzpályázatot hirdet!
Egy otthoni játék, ami szinte nem kerül semmibe, mégis minden korosztály imádja

Egy otthoni játék, ami szinte nem kerül semmibe, mégis minden korosztály imádja

3. hete vagyunk itthon a gyerekekkel, itthonról dolgozunk, itthonról sulizunk, itthon szórakoztatjuk a gyerekeket, a tanárok, barátok és haverok helyett. Bevallom néha sok(k), de legtöbbször azért mégis azt mondhatom, hogy nagyon élvezzük, ennyi kreatív dologra, közös játékra GYES-es időszakunk óta nem volt lehetőség.
Ugrás az oldal tetejére