Jelenlegi hely

Újdonság a CAFE FREI-ben, kapszulás kávé, lebomló kapszulában

Pécsett, a Király utca 7. szám alatt lévő kávézóban ezentúl kapható az egyik nagy kedvenc, a Tokiói Málna-kávé Csokoládéval kapszulás kiszerelésben is.

Hosszú fejlesztés során sikerült kivitelezni ezt a környezetbarát kapszulát, ugyanis a mennyei ízesített kávét egy 100%-ban biológiailag lebomló külső borítja! A fenséges ízekért a színtiszta japán csokoládét ötvöztük Tokió sűrű málnakrémjével. Otthon készítve az ízek úgy érnek igazán össze, hogy espresso méretű (40 ml) kávét készítünk, és a távol-keleti aromákat tartalmazó italt egy decinyi meleg, ízlés szerint édesített tejjel felöntjük. A kapszula Nespresso-kompatibilis (Citizen, Pixie, Essenza, Latissima, Maestria, Inissia). A 9 darab környezetbarát kapszulát tartalmazó doboz ára 1250 forintos áron megvásárolható kávézónkban.

Hamarosan új íz várható, az ősz folyamán érkezik a másik közkedvelt italunk, a Római Mogyoró-kávé. A többi közkedvelt íz is megvásárolható lesz hasonló kiszerelésben a jövő év első felében!

Nagyobb mennyiségben cégek részére is elérhető, erről érdeklődni a kávéházunkban vagy az alábbi számon lehetséges: +36 30/631-79-74.

Látogass el hozzánk, igyál egy kávét 10%-os kuponunkkal és vásárold meg a kapszulás kiszerelést otthonra, hogy a hétköznapokban is színt vigyen a reggelekbe!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!