Jelenlegi hely

Újdonság a CAFE FREI-ben, kapszulás kávé, lebomló kapszulában

Pécsett, a Király utca 7. szám alatt lévő kávézóban ezentúl kapható az egyik nagy kedvenc, a Tokiói Málna-kávé Csokoládéval kapszulás kiszerelésben is.

Hosszú fejlesztés során sikerült kivitelezni ezt a környezetbarát kapszulát, ugyanis a mennyei ízesített kávét egy 100%-ban biológiailag lebomló külső borítja! A fenséges ízekért a színtiszta japán csokoládét ötvöztük Tokió sűrű málnakrémjével. Otthon készítve az ízek úgy érnek igazán össze, hogy espresso méretű (40 ml) kávét készítünk, és a távol-keleti aromákat tartalmazó italt egy decinyi meleg, ízlés szerint édesített tejjel felöntjük. A kapszula Nespresso-kompatibilis (Citizen, Pixie, Essenza, Latissima, Maestria, Inissia). A 9 darab környezetbarát kapszulát tartalmazó doboz ára 1250 forintos áron megvásárolható kávézónkban.

Hamarosan új íz várható, az ősz folyamán érkezik a másik közkedvelt italunk, a Római Mogyoró-kávé. A többi közkedvelt íz is megvásárolható lesz hasonló kiszerelésben a jövő év első felében!

Nagyobb mennyiségben cégek részére is elérhető, erről érdeklődni a kávéházunkban vagy az alábbi számon lehetséges: +36 30/631-79-74.

Látogass el hozzánk, igyál egy kávét 10%-os kuponunkkal és vásárold meg a kapszulás kiszerelést otthonra, hogy a hétköznapokban is színt vigyen a reggelekbe!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Pszichológiai öngondoskodás - lelki immunerősítők a mindennapokra

Mindannyiunknak vannak olyan napjai, hetei, amikor úgy érezzük, nem vagyunk jól mentálisan. Akár egy külső életesemény, akár a saját energiatartalékaink lemerülése okozza (vagy akár mindkettő), ilyenkor nehéz lehet egyedül lenni magunkkal, a gondolatainkkal, de sokszor még a párunkkal vagy családunkkal is.
Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Rőzseláng van közepébe kivarrva…

Meginvitálhatlak egy kis nosztalgiatáborozásra?
Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Kedvezményes családi utazás vonaton, buszon

Itt a nyár, és az idő – tér – tömeg összefüggésrendszerében biztos sokkal többen lesznek, akik vonatra, buszra szállnak, vagy autóba ülnek a gyerkőcökkel. Körbenéztünk, milyen kedvezményeket tudnak a gyermekes családok igénybe venni utazáskor.
Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Így biztosan nem veszíted el a gyereket a nyaralás alatt!

Akármennyire is gondos szülőknek tartjuk magunkat, bizony egy pillanat műve és a gyerkőc könnyen elveszhet nyaralás alatt (is).
Ugrás az oldal tetejére