Jelenlegi hely

Újdonság a CAFE FREI-ben, kapszulás kávé, lebomló kapszulában

Pécsett, a Király utca 7. szám alatt lévő kávézóban ezentúl kapható az egyik nagy kedvenc, a Tokiói Málna-kávé Csokoládéval kapszulás kiszerelésben is.

Hosszú fejlesztés során sikerült kivitelezni ezt a környezetbarát kapszulát, ugyanis a mennyei ízesített kávét egy 100%-ban biológiailag lebomló külső borítja! A fenséges ízekért a színtiszta japán csokoládét ötvöztük Tokió sűrű málnakrémjével. Otthon készítve az ízek úgy érnek igazán össze, hogy espresso méretű (40 ml) kávét készítünk, és a távol-keleti aromákat tartalmazó italt egy decinyi meleg, ízlés szerint édesített tejjel felöntjük. A kapszula Nespresso-kompatibilis (Citizen, Pixie, Essenza, Latissima, Maestria, Inissia). A 9 darab környezetbarát kapszulát tartalmazó doboz ára 1250 forintos áron megvásárolható kávézónkban.

Hamarosan új íz várható, az ősz folyamán érkezik a másik közkedvelt italunk, a Római Mogyoró-kávé. A többi közkedvelt íz is megvásárolható lesz hasonló kiszerelésben a jövő év első felében!

Nagyobb mennyiségben cégek részére is elérhető, erről érdeklődni a kávéházunkban vagy az alábbi számon lehetséges: +36 30/631-79-74.

Látogass el hozzánk, igyál egy kávét 10%-os kuponunkkal és vásárold meg a kapszulás kiszerelést otthonra, hogy a hétköznapokban is színt vigyen a reggelekbe!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

„Ha a reggel jól indul, jó lesz az egész napod” tartja ugyebár a mondás, de reggel annyiszor nem indul jól a napunk.  Mi szülők általában rohanunk, már a reggelünk is néha egy kész cirkuszi mutatvány, egyensúlyozunk a kötélen a reggeli rituálék között, kapkodunk, feszültek vagyunk, sürgetünk, néha veszekszünk, és néha elkésünk… De, hogy tudjuk mindezt elkerülni, és boldogabbá tenni a reggeli indulást? Fogadjátok szeretettel Jamrik Márta tanácsait.
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. De milyen könyvet és hogyan válasszunk nekik?
Túléltük az első hetet!

Túléltük az első hetet!

Beindult a verkli, elkezdődött az iskola, de mi lesz később? Hogyan folytatódik? Mint tudjuk, a gyereknevelés nagy kaland, de most egy kicsit izgalmasabb a szokásosnál.
Lassulj le és élvezd! - Tippek a rohanásmentes mindennapokhoz

Lassulj le és élvezd! - Tippek a rohanásmentes mindennapokhoz

Napok, hetek, hónapok, netén évek óta úgy érzed, hogy állandó rohanásban vagy, nem jut időd semmire, nem végzel a feladataiddal? Szeretnél változtatni? Mi lenne, ha most kezdenéd? Benne vagy? Akkor most szóról szóra, betűről betűre olvasd el ezt a cikket! Nem ér csak úgy gyorsan átfutni ám! Lassulj velem legalább pár perc erejéig, és a végén döntsd el, hogy futsz tovább, vagy lassítasz a továbbiakban egy kicsit Te is!
Ugrás az oldal tetejére