Jelenlegi hely

Valódi francia minőség! Mindenkinek van belőle otthon, még ha talán nem is tudunk róla...

Minden ügyes háziasszony érdeklődését felkelti, ha meghallja a tüll szót. Biztosan mindannyian hallottunk már legalább egyszer erről az anyagról. Ma a tüll néven a hálószerű szövet anyagok szerepelnek. A szövet Tulle francia városról kapta a nevét, ahol a 18. században kézzel, hálószerű szalagokat készítettek. A tüllt ma főleg dekoráció céljára használják, de alkalmazzák alsónemű vagy színházi kosztümök készítéséhez is.

Image: severija / Shutterstock.com

Bármit megvarrhatunk belőle.

Elmondható, hogy a tüll bármilyen célra felhasználható. Talán nem is tudatosítjuk, de ez a szövet szinte minden háztartásban előfordul. A lakásokban rendkívül elterjedtek a tüll függönyök és sötétítők, valamint különböző dekorációk. Többféle tüll anyag van forgalomban, pl., vastagabb, közepesen vastag, vagy finom szövésű anyag, amelyet csipkés tüllnek is neveznek.

Ennek az elegáns francia szövetnek az előnye, hogy „tündér“ hatást kölcsönöz a ruházatnak, a tüll szoknya rendkívül eredeti hatást kelt és kiváló minőségű, és a tüll anyag kiválóan megtartja a formáját. Természetesen hátrányai is vannak az anyagnak, ami pl. a magasabb ár, vagy az anyag igényesebb karbantartása.

Válassza a sokszínűséget!

A tüllre jellemző a sokszínűség, ezért ne féljünk az élénkebb, hangsúlyosabb színek használatától. A fentiekben említettük, hogy a kiváló minőségű tüll anyag nem olcsó, különösen akkor, ha kész tüllruhát vásárolunk. Ha azonban kedveljük a tüllruhát és nem szeretnénk lemondani róla az anyagot megvásárolhatjuk pl. a Bubulakovo.hu webshopban, amiből saját elképzeléseinknek megfelelően varrhatunk ruhát.

A tüll ruhákon kívül rendkívül kedveltek a tüll függönyök vagy sötétítők, amelyek eleganciát és hangulatot kölcsönöznek lakásunknak. A tüll minőségét pl. azok a nők tudják értékelni, akik a szoknya alatt alsószoknyát viselnek, amely szintén ebből az anyagból készül.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején

Napló egy három gyermekes család életéről a koronavírus idején 10.

Most itt vagyok 3 gyerekkel, házimunkával, kerttel, mindennapi főzéssel, extra takarítással, tanítással, lélekápolással, kreatívkodással. És nem értem, eddig mivel töltöttem el az időm....
A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

A nyakkendő-módszer avagy hogyan tanulj otthon ingyen nyelvet

Nyelvtanulás otthonról? Állandó aktualitása jelenlegi bezártságunkban talán hangsúlyosabb lett. Nem tudod, merre indulj? Vizsgasztorik, rutin és ingyenes applikációk egy többszörös nyelvvizsgázótól.
Rajzold meg álmaid vidámparkját!

Rajzold meg álmaid vidámparkját!

A Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark online rajzpályázatot hirdet!
Egy otthoni játék, ami szinte nem kerül semmibe, mégis minden korosztály imádja

Egy otthoni játék, ami szinte nem kerül semmibe, mégis minden korosztály imádja

3. hete vagyunk itthon a gyerekekkel, itthonról dolgozunk, itthonról sulizunk, itthon szórakoztatjuk a gyerekeket, a tanárok, barátok és haverok helyett. Bevallom néha sok(k), de legtöbbször azért mégis azt mondhatom, hogy nagyon élvezzük, ennyi kreatív dologra, közös játékra GYES-es időszakunk óta nem volt lehetőség.
Ugrás az oldal tetejére