Jelenlegi hely

Vintage Körömszalon: nyerj ajándékutalványt és töltsd le a kedvezményre jogosító kupont!

Mindig öröm nekünk nőknek, ha szépülhetünk. S ha olyan helyre érkezhetünk, ahol még a gyerkőcünkkel vagy a házi kedvencünnkel is szívesen látnak minket, akkor igazán elmondhatjuk: ezt meg kell néznem!

Vintage - vagyis megújítani a régit

A vintage (vintázs/vintidzs) kifejezés egy modernkori stílusirányzatot jelöl, mely megfigyelhető az öltözködésben és a lakberendezésben egyaránt. A stílus jellemzője a régi megújítása, elvárás a kreatív megoldások alkalmazása.

Dobronyi Zsófit, a Vintage Szépségszalon alapítóját és üzletvezetőjét már régóta ismerjük. Izgalmas ötleteivel, rugalmasságával, üzletének kellemes légkörével visszajáró vendégekké tett minket is.

 


 

KUPON KEDVEZMÉNY A PÉCSIMAMI OLVASÓKNAK ITT!

A kupon letöltői 2790 Ft helyett most 1790 Ft-ért vehetik igénybe a gél lakkozást!

Vagy ha mást szeretnél: -15 % kedvezményt adnak minden egyéb szolgáltatás árából!


A KUPON LETÖLTŐI KÖZÖTT AJÁNDÉKUTALVÁNYT SORSOLUNK!

 

A körömszalont 2015-ben nyitotta, célkitűzése prémium minőségű szolgáltatást nyújtani Pécsett, megfizethető áron magyar és külföldi ügyfeleknek egyaránt. A szalon kizárólag Moyra termékeket használ és forgalmaz.

A Moyra egy magyar cég, prémium minőségű és állatkísérlet mentes termékeivel, emellett hatalmas választékával nyerte el Zsófi és ügyfeleinek tetszését is.

Szalonjában az ügyfelek több, mint háromszáz színből, többezer nyomdalemezes mintából, közel hétszáz féle strasszkőből, csillámból és egyéb dekorációs elemből, matricákból választhatnak az egyedi, kézzel festett minták mellett.
 

 

 

Üzletük nyitás óta gyermek és kutyabarát hely, ezért nem néznek bosszúsan, ha nevetés van, ha a gyermekünk kíváncsi, és felfedezi a szalont, vagy netán nassolni szeretne valamit.

Van egy gyermeksarok, ahol a kicsi le tud ülni színezni, rajzolni, hogy érdekesen teljen el az az idő, amíg anya szépül.

A kutyusokat is be lehet vinni, van itató tál, és a vendégszékre fel lehet akasztani a pórázt.

 

KUPON KEDVEZMÉNY A PÉCSIMAMI OLVASÓKNAK ITT!

A kupon letöltői 2790 Ft helyett most 1790 Ft-ért vehetik igénybe a gél lakkozást!

Vagy ha mást szeretnél: -15 % kedvezményt adnak minden egyéb szolgáltatás árából!


A KUPON LETÖLTŐI KÖZÖTT AJÁNDÉKUTALVÁNYT SORSOLUNK!

 


A kupon letöltői között sorsolunk: Zsófi jóvoltából a nyertes egy ingyenes műköröm építést, töltést vagy gél lakkozást kap díszítéssel együtt ajándékba.
  

Játszom az ajándékutalványért, és letöltöm a kupont!


A játék 2018. november 2-ig tart, a kupont is eddig tudjátok letölteni. Sorsolás és eredményhirdetés november 4-én.

"Folyamatosan bővítjük készletünket a legújabb, legmodernebb alapanyagokkal és dekorációs elemekkel, valamint minden hónapban új akcióval, törzsvásárlói rendszerrel, és az aktuális trendeket követő ötletekkel várjuk régi és új ügyfeleinket a Hungária út és a Jászai Mari utca sarkán található szalonunkban"- mondja Zsófi.

Letöltöm a kedvezményre jogosító kupont!

 

Elérhetőségek:

Tel.: 0630/ 45 55 605
Cím: Pécs, Jászai Mari u. 1.
www.facebook.com/vintageszalon

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!