Jelenlegi hely

Játékszabályzat - "Nyerj kerti játékot otthonra, vagy gyermeked csoportjának / osztályának!"

1. Mi a játék nyereménye?

1 db Pele mesevár (csúszdás mászóka) a kertijatek.com webáruház felajánlásával.

A nyeremény pénzre nem váltható, a szállítás és összeszerelés költségeit nem tartalmazza. 

2. Hogyan lehet elnyerni a játék díjait?

A játékban a www.imami.hu weboldalakat látogató szülők vesznek részt, akik a játék űrlapján megadják, hogy saját maguknak, vagy gyermekük bölcsődéjének / óvodájának / iskolájának nyernék meg a játék díját.
A játékban résztvevő szülők közül sorsolás alapján kerül ki a nyertes. 

3. Ki vehet részt a játékban?

A játékban részt vehet minden 18 év feletti személy. A játékban való részvételhez nem kell regisztrálni. Egy játékos ugyanazon névvel és e-mail címmel csak egyszer vehet részt a játékban.

A játékos a játékban való részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy amennyiben ő lesz a nyertes, az Imami weboldalak képes összefoglalót tegyenek közzé weboldalaikon a megnyert játék kihelyezéséről.

 A hírlevél feliratkozással a játékos elfogadja és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a lakhelye szerinti Imami weboldal (www.imami.hu) emailben tájékoztassa a helyi családi programokról és családokat érintő más hasznos információkról. A hírlevélről a játékos bármikor leiratkozhat. 

4. Meddig tart a játék?

A játék 2018. május 10-től május 25-ig tart.

5. Mikor lesz az eredményhirdetés?

Sorsolás és eredményhirdetés 2018. május 27-énA nyertest a megadott elérhetőségeken értesítjük. Ha a nyertes az e-mail értesítéstől számított 72 órán belül nem jelentkezik, új nyertest sorsolunk. A sorsolást a random.org segítségével végezzük, a sorsolásról videofelvétel készül.

6. Apró betű helyett

A játékban való részvétellel elfogadod a weboldal Felhasználási feltételeit. Fenntartjuk a jogot, hogy szükség esetén a jelen kiírásban foglalt feltételeket módosítsuk. Bármilyen módosítás esetén az Imami weboldalakon keresztül tájékoztatjuk a résztvevőket és a nyilvánosságot. A játékkal kapcsolatosan a jogi út kizárva. A játékban nem vesznek részt Szervező munkatársai, valamint azok Ptk. szerinti közeli hozzátartozói.