Jelenlegi hely

Cetelem Zöldsuli

Alkossatok az osztállyal közösen, és nyerjetek 150.000 Ft-ot erdei iskolai táborozásra! Vegyetek részt ti is az idei Cetelem Zöldsuli pályázatunkon, és legyetek a 30 győztes osztály egyike! Hívjátok fel a figyelmet az eldobható műanyagok által okozott környezeti problémákra és adjatok hasznos tanácsokat, mivel helyettesíthetjük, hogyan száműzhetjük ezeket a tárgyakat a mindennapokból!

A Cetelem Bank immár nyolcadik alkalommal hirdeti meg az általános iskolás gyerekek környezettudatos, felelős gondolkodásának erősítése jegyében a Cetelem Zöldsuli Program pályázatot.

A pályázat témája az idei évben: "Ha csak egyszer használnád, ne használd egyszer se!"

Készítsetek olyan ismeretterjesztő alkotást, amellyel felhívjátok a figyelmet az egyszerhasználatos műanyagok okozta környezeti problémákra, és bemutatjátok, hogyan élhetjük a mindennapokat nélkülük!

Alkossatok, zöldítsetek az osztállyal közösen! Vessetek be minden meggyőző érvet, és adjatok tanácsot, környezetbarát alternatívákat mindazoknak, akik felvennék a harcot az eldobható plasztikokkal szemben.

A pályázat nyereménye: 150 000 Ft, melyet az osztály erdei iskolai táborozásra használhat fel.

A nyertesek száma: 30 osztály pályamunkáját díjazzuk.

A Cetelem Zöldsuli programot 2011-ben indították el azzal a céllal, hogy a legifjabb generáció figyelmét felhívják a környezet védelmének és megóvásának fontosságára. Hiszikk, hogy a fenntartható fejlődés egyik alapvető része a környezeti feltételek megőrzése. A természeti erőforrások fenntartó használatával és a társadalom környezettudatos és környezet etikus magatartásával tudjuk fenntartani a környezetünk minőségét. Ennek a tudatos társadalmi együttműködésnek egyik elengedhetetlen része a fiatalok bevonása és szemléletformálása.

Részvételi és pályázati kiírás: ITT