Jelenlegi hely

Indíts Te is Tiszta Otthon ÖkoKört!

Kétes hatású tisztítószerek helyett környezetkímélő megoldások, tiszta és zöld otthon? Ha érdekel a téma, és szeretnél változásokat elérni nem csak otthon, de a környezetedben is, az ÖkoKör csoportvezetést Neked találták ki!

Jelentkezz a Tudatos Vásárlók Egyesülete szeptemberi,  kétnapos ÖkoKör csoportvezető képzésére, hogy Te is elindíthasd saját csoportodat!

  A Green&Safe LIFE-styles projektjébe 2019 őszén elindított nagy sikerű ÖkoKör és ÖkoKör Kamra folytatásaként a vegyszermentes háztartás téma köré szerveződő Tiszta otthon ÖkoKör programba kapcsolódhattok be ezúttal.

  A Tiszta otthon ÖkoKör résztvevői kiscsoportban, személyes élményeken keresztül tapasztalják és tanulják meg, hogyan lehet egészségesebben és környezetkímélőbben tisztán tartani az otthonunkat, és elkerülni sok felesleges pénzkiadást és szemétkupacot. A képzés során a leendő ÖkoKör csoportvezetők megtanulhatják hogyan lehet egy 5-8 fős csoportot hatékonyan elindítani és végigvezetni a környezetbarát változás útján.

  A Tiszta otthon ÖkoKör saját lehetőségeid keretein belül mutatja meg az egyéni megoldásokat, nem kész megoldásokat kínál.

  Téged is várunk a Tiszta otthon ÖkoKör csoportvezető képzésre, ha szeretnéd…

  • kevésbé terhelni a Bolygót és egészségeteket a tisztítószerekkel;
  • ugyanannyi, vagy kevesebb pénzből egészségesebben, környezetkímélőbben tisztán tartani az otthonod;
  • azt gondolod, hogy a takarítás, mosás, mosogatás nem arról szól, amit a reklámok sugallnak;
  • mások praktikáit eltanulni;
  • megosztani másokkal a saját tapasztalataidat egy jó hangulatú csoportban.

  IDŐPONT: 2020. szeptember 18. – szeptember 19.
  JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: Szeptember 13., vasárnap éjfél

  Regisztrálni ITT tudsz.
  A regisztráció 5000 Ft regisztrációs díj befizetésével véglegesedik, melyet a saját csoportod indulása után visszatérítünk.

  A képzés helyszínével kapcsolatban a regisztrációs díj befizetése után küldünk pontos információt.

  A csoportlétszám korlátozott: max. 30 fő. A jelentkezések elfogadása a regisztrációs díj befizetési sorrendjében történik, és a regisztrációs díj befizetésével válik véglegessé.

  A képzés hatékonysága érdekében kérjük, csak akkor jelentkezz, ha mindkét napon részt tudsz venni. Felhívjuk figyelmedet, hogy a képzésen nincs lehetőség gyerekkel részt venni. Kérjük, próbáld megoldani máshogy a gyerekfelügyeletet. Köszönjük a megértést!
  A helyszínen mindent megteszünk a járványveszély minimalizálása érdekében. Erről részletes útmutatót küldünk majd, és kérjük a közreműködésedet.

  Interjú Amrein Tamásné Miskolczi Boglárkával, aki már elvégezte a csoportvezető képzést és sikeres ÖkoKöröket tartott:

   

  Forrás: Tudatos Vásárlók Egyesülete
   

  Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

  Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
  Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Neked ajánljuk!

  Mit tegyek, ha szorong a gyermekem?

  Mit tegyek, ha szorong a gyermekem?

  Mi is a szorongás? Milyen jelekre kell odafigyeljünk, mit tehetünk ellene és milyen megoldások léteznek, ha mi magunk, felnőttként is küzdünk vele? Teveliné Horváth Melinda, pszichológus ebben az írásában, ezekre a kérdésekre adja meg a válaszokat.
  A népmese napja és apró történetek a meséről

  A népmese napja és apró történetek a meséről

  Idén 15 éve, hogy szeptember 30., Benedek Elek születésnapja a népmese napja. Hoztunk Nektek sok apró érdekességet a népmesékről.
  Ha egyedül érzed magad, ülj le a barátság-padra!

  Ha egyedül érzed magad, ülj le a barátság-padra!

  Egyszerű ötlet: egy különleges pad segít barátokat találni azoknak a gyerekeknek, akiknek nincs kivel játszaniuk, beszélgetniük. Te kipróbálnád?
  Dr. Illés Nóra: Természetes házi gyógymódok megfázás ellen - mit tehetünk orrfolyás, köhögés, torokfájás esetén?

  Dr. Illés Nóra: Természetes házi gyógymódok megfázás ellen - mit tehetünk orrfolyás, köhögés, torokfájás esetén?

  Épp hogy elindult az iskola máris betegek lettünk…5-10 nap hiányzás, nem csak a munkahelyen nagyon rizikós, de bepótolni sem túl egyszerű az iskolás gyerekeknek a kimaradt hatalmas óraszámokat. Ha megbetegszünk vagy a gyerekek betegednek le, fontos tudnunk, hogy nem csak gyógyszerekkel tudjuk a betegségeket kezelni, hanem nagyon sok gyógyhatású otthoni praktikákkal is segíthetjük a gyógyulást. 
  Ugrás az oldal tetejére