Jelenlegi hely

Kérj egy levegőszűrést a lakásodba, most ingyenesen!

Sokan, sokféleképpen próbáljuk most a vírusokat is távol tartani az otthonunktól. Mi megismertünk egy olyan gépet, ami ebben segítségünkre lehet. 

Mit kell tudni a Beyond Guardian Air levegő és felülettisztító berendezésről?

Két változata létezik:

 • a nagyobb kb. 185 m2-es területről hidrogén-peroxid segítségével, folyamatos működés mellett a felületekről is megöli a fent felsorolt szennyeződéseket.
 • a kisebb: kb. 20 m2-es helyiség levegőjéből szűri ki (a felületekről nem) és öli meg a fent felsorolt szennyeződéseket.

Mindkettő az ActivePure technológiát használ. Beyond Guardian Air levegő és felülettisztító berendezése egy páratlan erő, hiszen a NASA tudósok által kifejlesztett technológiát az űrben tesztelték és alkalmazták, majd ezt a kivételes és egyedülálló lehetőséget megosztották az emberekkel a Földön is!

A páratlan és egyedülálló technológia nem csak a levegőben, hanem az otthona felületein is megsemmisíti a baktériumok, vírusok és szennyeződések 99.999%-át.

Mi történik, ha jelentkezel az ingyenes levegőtisztításra? 

A Quality Direct Kft. munkatársai felveszik veled a kapcsolatot és időpontot egyeztetnek, hogy neked mikor lenne megfelelő a levegőszűrés. 

A megbeszélt időpontban kiérkeznek hozzád egy mérőműszer és a légtisztító berendezés segítségével. A műszerrel megmérik a levegő tisztaságát, utána pedig megmutatják a készülék működését, és megtisztítják a levegőt. Ezután egy újabb mérés következik, ahol meggyőzödhetünk a különbségről. 

A jelenlegi járványügyi helyzet protokollja szerint maszkban és a megfelelő higiéniás előírások betartásával mennek a cég munkatársai az otthonodban, irodádba. 

Fontos kiemelnem, hogy azzal, hogy élsz az ingyenes lehetőséggel, semmilyen vásárlási kötelezettséged nem keletkezik!

Mit kell tudnod az ActivePure Technológiáról?

NASA technológia

Az ActivePure technológiát a NASA fejlesztette ki az űrprogramokban való felhasználásra. Az ActivePure bizonyult a legeredményesebb levegő és felülettisztító berendezésnek, az emberiségre gyakorolt hatása miatt. Az ActivePure az egyetlen olyan levegő tisztító berendezés, amely bekerült az Űrtechnológia Hírességek Csarnokába és elnyerte az Űr Alapítvány által tanúsított Űrtechnológiai Elismerést. Az ActivePure folyamatosan azon dolgozik, hogy tisztán tartsa az otthona levegőjét és felületeit a nap 24 órájában.

 

Miben segít az ActivePure Technológia?

 • Jobb közérzet biztosítása
 • Eltünteti az allergiát, asztmát kiváltó tüneteket
 • Semlegesíti az állatszőrt
 • Védelem a levegőben és a felületeken egyaránt
 • Egészségesebb, tisztább levegő és felületek
 • Szagvédelem otthonában
 • Kevesebb álmatlan éjszaka
 • Nincsenek többé vörös és viszkető szemek
 • Felejtse el az orrfújással járó gondokat
 • Nem kell kisgyekek elől elzárni
 • 24 órás biztonság és védelem mindennap

A kipróbálás nem jár vásárlási kötelezettséggel. Az ingyenes kipróbálás lehetőségével mindenki egy alkalommal élhet.

 

Busi Antónia
- Pécsimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Ha egyedül érzed magad, ülj le a barátság-padra!

Ha egyedül érzed magad, ülj le a barátság-padra!

Egyszerű ötlet: egy különleges pad segít barátokat találni azoknak a gyerekeknek, akiknek nincs kivel játszaniuk, beszélgetniük. Te kipróbálnád?
Dr. Illés Nóra: Természetes házi gyógymódok megfázás ellen - mit tehetünk orrfolyás, köhögés, torokfájás esetén?

Dr. Illés Nóra: Természetes házi gyógymódok megfázás ellen - mit tehetünk orrfolyás, köhögés, torokfájás esetén?

Épp hogy elindult az iskola máris betegek lettünk…, 5-10 nap hiányzás, nem csak a munkahelyek végett nagyon rizikós, de bepótolni sem túl egyszerű az iskolás gyerekeknek a kimaradt hatalmas óraszámokat. Ha megbetegszünk vagy a gyerekek betegednek le, fontos tudnunk, hogy nem csak gyógyszerekkel tudjuk a betegségeket kezelni, hanem nagyon sok gyógyhatású otthoni praktikákkal is segíthetjük a gyógyulást. 
A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

A reggeli indulás, kész káosz? - 20 egyszerűen megvalósítható ötlet, hogy jól induljon a nap

„Ha a reggel jól indul, jó lesz az egész napod” tartja ugyebár a mondás, de reggel annyiszor nem indul jól a napunk.  Mi szülők általában rohanunk, már a reggelünk is néha egy kész cirkuszi mutatvány, egyensúlyozunk a kötélen a reggeli rituálék között, kapkodunk, feszültek vagyunk, sürgetünk, néha veszekszünk, és néha elkésünk… De, hogy tudjuk mindezt elkerülni, és boldogabbá tenni a reggeli indulást? Fogadjátok szeretettel Jamrik Márta tanácsait.
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. De milyen könyvet és hogyan válasszunk nekik?
Ugrás az oldal tetejére