Jelenlegi hely

Újraalkotja a legjobb filmes jeleneteket egy pécsi pár - Zseniális képek születtek!

Így is lehet! Kovács Fanni és párja, Hosszú Norbert remek szórakozást találtak maguknak (és persze nekünk is) a karantén idejére: újraalkotják a filmtörténelem legjobb jeleneteit otthon, vicces formában. Mutatjuk a fotókat!

 

Mire jó a karantén?

Fanni és Norbi tehetséges előadóművészek, a fiatalokból álló pécsi Improvokál Társulat vezetői.

Már régóta szerették volna megvalósítani azt az ötletüket, miszerint filmeket képezzenek le. Szabadidő híján ezt eddig nem tudták megoldani, most azonban karantén lévén másuk sincs, mint idejük, így megszülettek ezek a rendkívül humoros filmes reprodukciók.

#maradjotthon

Az elkészítéshez csupa olyan dolgot használtak fel, amelyek a lakásukban fellelhetőek.

Az elkészült képek kreatívak, viccesek, a felhasznált eszközök a karanténi otthonlétet jutattja eszünkbe. Megjelenik az ikonikus wc papír, a maszk, a liszt, de még a #maradjotthon felirat is.

 

Merj belefogni új dolgokba!

Hát bizony Fanniék egy percig sem unatkoznak otthon, a képek készítése alatt rengeteget nevetnek, folyamatosan ötletelnek az újabb és újabb filmeken.

"Úgy látjuk sok embernek kellemes pillanatokat okoznak a képeink, ennek nagyon örülünk. Ha van bármiféle üzenetünk ezekkel, akkor talán az, hogy merjenek az emberek belefogni új dolgokba, még ha a kialakult helyzet kilátástalannak is tűnhet."

... még nincs vége:

 

 

 

Kövesd Fanni facebook oldalát, hogy ne maradj le a legújabb alkotásokról!

Fanni és Norbi ne hagyjátok abba, kíváncsian várjuk mivel leptek meg még minket! :)

Elsner-Szentesi Mónika - Kaposvárimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Mesék adventre – Hét ünnepváró történet

Mesék adventre – Hét ünnepváró történet

Mesélni és mesét hallgatni nagy ajándék kicsiknek és nagyoknak is. Ezek az értékes történetek segítenek ráhangolódni az ünnepekre, kiemelnek a hétköznapokból. Jó olvasást!
A karácsony nem marad el!

A karácsony nem marad el!

Ha nem is lesz olyan, mint a megszokott, attól még lehet szép és meghitt a karácsonyunk. Az ünnep öröme feltölt, erőt és reményt ad, amire most nagy szükségünk van...
Karácsonyvárás covid idején

Karácsonyvárás covid idején – Merry X-Mask!

Lockdown (lezárás) lett az év szava 2020-ban, ez világosan kifejezi, hogy miről is szólt az évünk. A világ a feje tetejére állt, de Te azért maradj pozitív! A teszted pedig legyen negatív!
Életre szóló kaland férfiaknak – XCC: Egy kihívás, ami megváltoztat

Életre szóló kaland férfiaknak – XCC: Egy kihívás, ami megváltoztat

Azoknak a férfiaknak szól, akik ki akarnak lépni a mókuskerékből és választ keresnek életük kérdéseire, akik szellemi-fizikai kalandra, kihívásra és kiszakadásra vágynak. Valódi változásra. Három nap a vadonban egy titokzatos kalandtúrán. De mi az az XCC?
Ugrás az oldal tetejére