Jelenlegi hely

Hirdi Óvoda

Cím: 7693 Pécs, Zengő u. 49/A
Tel.: 72/537-003
Email: ovodahird@gmail.com

Web: www.keletiovi.hu 
Facebook: https://www.facebook.com/ovoda.hirdi
Intézményvezető: Rostás Gizella

Óvodánk Pécs külvárosi kerületében működik, két vegyes életszervezésű csoporttal. A falu középpontjában zöld övezetben helyezkedik el, nagy játszóudvarral. Az óvoda felszereltsége megfelelő, tágas, világos csoportszobák, barátságos környezet fogadja az ide látogató gyermekeket. Nagyméretű tornaszobánk télen is lehetőséget ad a mozgás kielégítésére. Elsődlegesnek tartjuk, hogy élménygazdag óvodát alakítsunk ki, ahol meghatározó szerep jut a gyermekeket körülvevő személyi és tárgyi környezetnek. A "falu" jellegzetességeit, hagyományait megőrizzük és ötvözzük a városi szokásokkal. Igyekszünk a lakosság kulturális életének színvonalát biztosítani, újításainkat jobbá tenni és tovább vinni.

Óvodánkban nevelőtestületünk biztosítja a nyugodt, derűs, szeretetteljes légkör megteremtését. Óvodapedagógusainkat jellemzi a megújulásra való törekvés, a szakmai kreativitás és nyitottság. Mindennapi életünkben kiemelt szerepet kap az egészséges életmódra nevelés, a gyerekek életkorához szükséges testi-lelki feltételek megteremtése és biztosítása. Minden óvodáskorú gyereket fogadni tudunk, személyi ellátottságunk megfelelő. Igyekszünk maximálisan eleget tenni a szülői elvárásoknak. Pedagógiai munkánkat helyben segíti logopédus, utazó pszichológus. Lehetőség van hitoktatásra. A gyerekek életkori sajátosságainak megfelelő programokat szervezünk egész éven át óvodán kívül is. Pl: Planetárium, Bábszínház, Állatmenhely, múzeum látogatások, Állatkert, Terrárium stb...

A szülők nyílt nap keretén belül betekintést nyerhetnek óvodánk életéből. A Hírdi Tagóvoda eredeti épülete jelenleg felújítás alatt áll, így a gyermekeket Pécs-Vasas, Bencze József utca 2. várjuk a nyílt napra április 16-án 8:45-től.

Az újonnan beiratkozó gyerekek és szüleik részére lehetőség van ellátogatni óvodánkba, ismerkedés céljából.

Amennyiben óvodánkat választják, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Csak tudnám, hogyan csinálja?

Csak tudnám, hogyan csinálja?!

Ez nem egy anyák napi bejegyzés, csak egy sima csütörtök. Sőt, kivételesen még csak szentimentális hangulatban sem vagyok. Egyszerűen ma reggel azon kaptam magam, hogy kb. 30 perce figyelem az anyámat, és próbálok rájönni: Vajon hogyan csinálja?
Augusztus 13. – A balkezesek világnapja

Augusztus 13. – A balkezesek világnapja

Tudtad, hogy a népesség 13-14%-a, vagyis minden hetedik ember balkezes? Még szép, hogy a balkezeseknek is van világnapjuk: augusztus 13-án!
Melltartó kisokos – hogyan válasszunk melltartót, fehérneműt

Melltartó kisokos – hogyan válasszunk melltartót, fehérneműt

A nők fehérneműs fiókjának fontos darabjai a melltartók, amelyek funkciója messze túlmutat a csinos alsóneműn; egyszerre kell kényelmet és magabiztosságot is biztosítania, miközben valóban nem hátrány, ha a kinézetével is illeszkedik a viselője személyiségéhez. Nehéz feladat tehát megtalálni a megfelelőt – sőt megfelelőket, hiszen különféle ruhákhoz és felsőkhöz eltérő darabokra lehet szükség, ráadásul a mindennapos használat miatt is fontos, hogy több darab is rendelkezésre álljon.
Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

A Fővárosi Állatkert oldalán ingyenesen letölthető és nyomtatható kreatív sorozatot találtunk, ami az alkotókedvű állatbarátoknak szól. Készítsd el saját állatkertedet! Az elefántoktól a majmokig, a szavannák lakóitól a kengurukig sok állattal megismerkedhettek, rejtvények, színezők és más kézműves foglalkoztatók várnak.
Ugrás az oldal tetejére