Jelenlegi hely

Interaktív előadás és ingyenes "Beszélj úgy, hogy érdekelje..." szülői kommunikációs tréning

2016. november 25-én a Tudásközpont Konferenciatermében interaktív előadáson vehettek részt azok, akik Baranya megyéből pályáztak a „Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje!” szülői kommunikációs tréningen való részvételért.  November 26-án és 27-én 10 nyertes pályázónk elvégezhette az ingyenes szülői kommunikációs tréninget.

A 2016. november 25-ei interaktív előadás résztvevői bepillantást nyerhettek abba a módszerbe, ami már bizonyított az elmúlt 30 évben és szülők ezreit tette türelmesebbé, empatikusabbá. Emellett gyakorlati tippeket kaphattak az "erőszakmentes" kommunikációhoz és feltehették kérdéseiket a tréning hazai képviselőjének.

Az interaktív előadáson készült fotók:

 

 

A 2016. november 26-27-ei, két napos, ingyenes szülői kommunikációs tréning 10 résztevevője nemcsak megismerte, de számos gyakorlati példán keresztül be is gyakorolhatta a módszernek megfelelő kommunikációt, ezzel megkönnyítve a tanultak mindennapokba való átültetését. 

A két napos szülői kommunikációs tréningen készült fotók:

 

 

Az előadás és a két napos tréning az Imami Egyesület NEA-TF-16-SZ-0243 számú, „Vállalom, szeretem, nevelem! - országos kommunikációs és képzési program" című projektje keretében, a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósult meg.

 

 

 

Program időpontja: 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!